Alo!

PODARITE SEBE!

- Piše: E. A. redakcija@alo.rs

Sveti Valentin ili Sveti Trifun ili Dan zaljubljen­ih - kako hoćete! Dan kada slavimo ljubav, onu romantičnu, i trudimo se da voljenoj osobi ukažemo posebnu pažnju. Dan je kao i svaki drugi, ali zašto se ne bismo malo potrudili i učinili taj dan posebnim. Izvolite, pronađite inspiracij­u u nekih od naših 15 ideja:

Ljubavni kuponi

Ljubavni kuponi/ poklon vaučeri/ šoping vaučeri su trenutno najpopular­niji oblik poklona. Možete pokloniti vaučer za masažu, ručak ili večeru u restoranu, ili pak za dan pun zabave - odlazak na peintbol, kuglanje, u bioskop...

Pivska romantika

Svom dragom možete kupiti nekoliko limenki njegovog omiljenog piva i na njih staviti lepu poruku. Poput: „Volim te jer ti si moj lav“. To je istovremen­o duhovit, ali i pažljiv gest. Za ostale pivske brendove, sami smislite porukice.

Lebdeće uspomene

Buket od balona u obliku srca u kojima se nalazi poruka: „Volim te“. Obožavaće vas!

Ljubavna lista

Napravite listu od 100 stvari koje volite kod svoje druge polovine, odštampajt­e je i uramite. Lista može biti nežna, puna ljubavi, ili pak pomalo zavodljiva, u kojoj ćete moći da iskažete svoje divljenje. Ako želite da se osoba oseti zaista posebno, pročitajte listu naglas.

Za ljubitelje mesa

Možete uzeti modlice za pravljenje kolačića posebnih oblika i tako iseći suhomesnat­e i neke mlečne proizvode. Na primer, mogu biti u obliku srca. Koliko god sladunjavo zvučalo, verujte, izmamiće

osmeh.

Večera uz sveće

Napravite romantičnu večeru za dvoje uz sveće i laganu muziku. Možete čak da napravite i plej-listu omiljenih pesama, onih koje oboje volite, koje vas podsećaju jedno na drugo i na vaše zajedničke uspomene.

Sedam dana ljubavi

Sedam dana iznenađenj­a, sedam dana lepih reči. Kupite one male posudice za lekove i u njih stavite lepe poruke, po jednu poruku za svaki dan u nedelji.

Diploma za ljubav

Napravite sertifikat ili potvrdu u kojoj ćete napisati sve osobine koje volite kod svog partnera. Možete ga uramiti i okačiti na neko vidljivo mesto.

Kola ljubavi

Ako vaša voljena osoba ujutru odlazi autom na posao, možete pre njenog buđenja da se iskradete iz kuće i u autu ostavite neku od omiljenih čokoladica na komandnoj tabli. Uz to, možete ostaviti i neku lepu poruku. Tako će joj jutro početi divno i znaće koliko je voljena.

Jedinstven poklon

Napišite joj/mu pesmu. Važno je da dolazi iz srca i samim tim će biti jedinstven­a.

Zašto te volim?

Uzmite teglicu sa poklopcem i dekorišite je kako želite. Isecite tračice od papira u boji i na svakoj od njih napišite po jednu stvar koju volite kod vašeg partnera. Trebaće vam više vremena i rada, ali bar je iskreno i od srca.

Poklonite sebe

I na kraju, ako ništa od ovog ne uspe, ili nemate vremena, jedna stvar je uvek zagarantov­ana. Budite vi poklon. Stavite mašnu na sebe i - gotov poklon. Odlična ideja koja nikad ne razočara!

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia