Alo!

EL KLASIKO ZA JOVIĆA

Madriđani poslali konkretnu ponudu od 45 miliona evra za centarfora Ajntrahta, koji je pre toga pregovarao s Kataloncim­a

- Piše: KONSTANTIN RADULOVIĆ konstantin.radulovic@alo.rs

Na pomolu je veliki rat Reala i Barselone za srpskog napadača Luku Jovića. Samo dan nakon što je objavljena informacij­a da je menadžer napadača Ajntrahta ugovorio lične uslove bivšeg prvotimca Zvezde i da se samo čeka dogovor klubova da bi se transfer ozvaničio, usledila je nova bomba. Madriđani su poslali ponudu u Frankfurt u kojoj piše da su spremni da plate 45 miliona za slobodu „srpskog Falkaoa“.

Istina, i krajem prošle godine pominjalo se da Real prati igre najboljeg fudbalera Ajntrahta, ali ovo je prvi zvanični kontakt dva kluba.

- Ne znam ni trunku više od onoga što se pominje po novinama, ali svima nama treba da imponuje što se

Real Madrid i Barselona interesuju za reprezenta­tivca

Srbije. Luka je to svojim igrama u nemačkoj Bundesligi apsolutno zaslužio i privukao je pažnju mnogih klubova ne samo iz Španije, već iz cele Evrope - kaže u izjavi za „Alo!“Predrag Mijatović, bivši fudbaler i sportski direktor kraljevsko­g kluba, i nastavlja:

- Bilo bi zaista lepo videti ga u dresu Reala. Dugo igrač iz Srbije nije igrao na „Bernabeuu“, a mislim da Jović svojim kvalitetim­a to zaslužuje. S druge strane, nije lako igrati u Realu, konkurenci­ja je ogromna, tu su sve vrhunski igrači, ali ne sumnjam da će Luka uspeti da se izbori s svim tim.

Inače, Jović je i dalje fudbaler Benfike, u Ajntrahtu igra kao pozajmljen­i igrač, s tim da Nemci imaju mogućnost da u svakom trenutku otkupe njegov ugovor za sedam miliona evra. Imajući u vidu navedenu ponudu Reala, ta suma je prava sitnica i klub iz Frankfurta će lepo profitirat­i od Lukinog igranja u Bundesligi.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia