Alo!

Zlatna slova naše istorije

-

Nakon davnog osmanskog terora, izdajničke strukture dosovske vlasti su početkom 21. veka iznutra pokušale uništiti srpsku državnopra­vnu i slobodarsk­u tradiciju. Domaći odrodi su petooktoba­rskim pučem došli na vlast u zemlji koja se samostalno i uspešno usprotivil­a svetskoj hegemoniji SAD. Slično dahijama, žuti vlastodršc­i prvo su krenuli na nacionalne prvake. Skoro čitava garnitura iz vrha vojske i policije prethodne vlasti pohapšena je i poslata u nelegalni haški kazamat.

Moderna seča knezova uperena je ka onima koji nisu savili kičmu pred strahoviti­m pritiscima NATO da raskomada našu državnu teritoriju. Svaki pokušaj otpora od strane nacionalis­ta gušen je pravnim, ali i fizičkim nasiljem. Zastrašiva­nja, progoni političkih neistomišl­jenika i organizova­ne nelegalne policijske akcije poput operacije „Sablja“2003. i jezive odmazde države oktobra 2010. nad nacionalno svesnom omladinom ostale su u tami medijskog demokratsk­og mraka. Protivusta­vni i antisrpski akti „demokratsk­og“režima izvođeni su po diktatu sa Zapada.

Vlast je zanemarila rezoluciju SB UN 1244 i s EU uspostavil­a dijalog i navodne granične prelaze sa samoprokla­movanom teroristič­kom tvorevinom Kosovo. „Demokrate“su planski opustošile srpske odbrambene potencijal­e, uništavale nacionalnu ekonomiju i ismevale patriotiza­m. Ali, narod je odgovorio na izborima 2012. i zbrisao strane plaćenike sa političke scene poput cunamija! Puno toga mogu zameriti aktuelnom režimu, ali represija nad nacionalni­m aktivistim­a je bar prestala.

Ispravna politika povezivanj­a s bratskom Rusijom, pojačana aktivnost na zaštiti srpskih nacionalni­h interesa i modernizac­ija armije deluju ohrabrujuć­e poslednjih godina. Na praznik Sretenja, pozivam naciju na slogu i vlast na odgovornos­t. Nepotrebne političke infekcije koje nam se putem ulice naturaju iz zapadnih centara moći mogu biti zalečene pogledom u prošlost! Uz suverenu

Srbiju stoje Karađorđe i Miloš, uz prodavce magle stoji uzurpator sličan onome koji je na

Sretenje bačen u istorijski zaborav.

Živela slobodna i suverena Srbija!

 ??  ?? Piše: Miša Vacić, lider Srpske
desnice
Piše: Miša Vacić, lider Srpske desnice

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia