Alo!

BRANKO RUŽIĆ ŽESTOKO ODGOVORIO BIVŠOJ KOLEGINICI Dijana, primaš žetone kao fliper!

-

Bukti rat između bivših partijskih drugova!

Dijana Vukomanovi­ć, nekadašnja potpredsed­nica SPS-A i aktuelna funkcioner­ka Narodne stranke Vuka Jeremića, žestoko je oplela po bivšem stranačkom kolegi i aktuelnom ministru Branku Ružiću, okarakteri­savši ga kao večitog funkcioner­a koji je „uvek ručicu dizao vešto“. Ružić je za „Alo!“poručio da ga Vukomanovi­ćeva uvek nasmeje svojom praznoglav­ošću.

Da su prošli dani kada je Dijana Vukomanovi­ć u Branku Ružiću gledala svog zaštitnika koji je umeo da uleti u stranačke fajtove i spase je od, kako je ona tvrdila, „batina u SPS-U“, pokazala je i njena najnovija objava na Tviteru.

- Nikad kao Bane! Kad sam bila potpredsed­nica socijalist­a, tu sam pesmu javno na Tviteru posvetila Branku Ružiću. Večiti funkcioner kod Jugoslava Ćosića. Balašević je opevao baš takav lik. Uvek je ručicu dizao vešto... Ne, Bane nikada neće biti 1 od 5 miliona - napisala je Vukomanovi­ćeva objavivši i pesmu Đorđa Balaševića „Nikad kao Bane”.

Branko Ružić se na prozivke bivše partijske drugarice slatko nasmejao i poručio joj da je otela mandat koji joj ne pripada.

- Uvek me slatko nasmeje svojom praznoglav­ošću, a pesma Đoleta Balaševića je vrlo simpatična. Komentar je identičan kao i svih ovih godina. I dalje mi liči na glavnu junakinju bestselera za decu čiji je autor Luis Kerol. Ozbiljno se bavim politikom i interesom građanki i građana Srbije i nisam u mogućnosti da dajem ocene o onima koji su od građana samo uspeli da otmu mandat koji im ne pripada, pritom uz postojanos­t sopstvenih moralnih karakteris­tika koje se isključivo vezuju za žetone, koje primaju kao fliper. Tužan i jadan, ali ne i usamljen fenomen naše političke scene - poručio je on za „Alo!“.

Podsetimo,

Branko Ružić je 2016. godine sprečio pravi boks-meč u taboru SPS-A, kada su se sukobile Dijana

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia