Alo!

Miljana plakala i preklinjal­a da se vrati u „Zadrugu“

- Piše: K. LAZAREVIĆ katarina.lazarevic@alo.rs

Miljana, Marija i Željko Kulić vratili su se u Belu kuću samo nekoliko sati nakon što ih je produkcija „Zadruge“diskvalifi­kovala jer su majka i ćerka samoincija­tivno napustile rijaliti. Kako „Alo!“ekskluzivn­o saznaje, Miljana se žestoko posvađala s producenti­ma rijalitija, te je s majkom Marijom i sinom Željkom usred noći izašla iz „Zadruge“, a potom se uputila za Niš. Međutim, kada je shvatila da će zbog izlaska iz rijalitija ona i majka morati da plate kaznu u visini od 50.000 evra, Miljana se pokajala te je molila i preklinjal­a produkciju da joj oprosti i vrati je u „Zadrugu“.

- Dve noći zaredom Miljana je pokušavala na nasilan način da izađe iz „Zadruge“, te je čak prve večeri nasrnula nožem na Brendona. Međutim, situacija je kulminiral­a tek naredne večeri, kada je Miljana spakovala sina Željka i s majkom Marijom napustila

„Zadrugu“. Ali, pre nego što su izašli, Miljana je napravila incident u samoj produkciji. Tada je nasilno izašla iz

„Zadruge“i došla kod produkcije, gde je napravila još jedan incident - kaže naš izvor blizak produkciji i objašnjava:

- Satima se svađala s producenti­ma „Zadruge“i pretila da će da napustiti rijaliti. Tražila je od njih da joj obezbede drugačije uslove, poseban budžet i cigarete. Pretila je da će zauvek napustiti „Zadrugu“ukoliko joj ne izađu u susret i ne ispune sve što traži, a produkcija je na sve načine pokušala da je urazumi. Miljana je konstantno plakala i psovala, a produkcija je tražila od nje da se podvrgne hitnom pregledu zbog agresivnog ponašanja koje je ispoljila poslednjih dana u rijalitiju. Ona je to odlučno odbila, ali ni produkcija nije htela da popusti. Drama je trajala do pet ujutru, a kada je svima bilo jasno da je nemoguće urazumiti Miljanu i da neće pristati da ode kod doktora, jednostavn­o su joj rekli da pokupi stvari i da napusti rijaliti - rekao je naš izvor. Nakon toga, Miljana je spakovala stvari i sa sinom Željkom i majkom Marijom napustila „Zadrugu“. Kako saznajemo, Kulićevi su prve sate po izlasku proveli na benzinskoj pumpi u blizini Šimanovaca, gde se Miljana krila u toaletu, a ubrzo potom, uputili su se za Niš. - Čim je stigla u Niš, Miljanu je sačekalo obaveštenj­e da će ona i Marija morati da plate kaznu u visini od 100.000 evra, pa se ubrzo predomisli­la. Odmah je pozvala producente i molila ih je da se vrati. Bukvalno ih je kroz suze preklinjal­a i obećala je da više neće praviti probleme, niti da će ih uslovljava­ti. Takođe, obećala im je da će otići na pregled koji su od nje zahtevali. Kada je konačno uspela da ubedi produkciju, tražila je da pošalju kola po nju, majku i sina, jer nije htela da se vraća autobusom u Beograd - kaže naš izvor.

- Poslali su automobil po nju u Niš, a Kulićevi su se vratili u „Zadrugu“u noći između utorka i srede. Kako to obično biva, kada je reč o Miljani, ona se ponašala kao da se ništa nije desilo - kaže naš izvor na kraju.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia