Alo!

Domaći pripravci za potenciju

-

Prva pomoć za lošu potenciju dolazi iz prirode, a doktor preporučuj­e matičnjak, anđeliku, ali i domaći med kao saveznike na putu do boljeg seksualnog života. Predlažemo vam nekoliko zanimljivi­h recepata za čajeve koji su idealni biljni afrodizija­ci.

Čaj za polnu želju

Sastojci: matičnjak, majoran, nana, srčanik, ruzmarin

Pomešati bilje u jednakim razmerama, uzeti od te mešavine kašičicu čaja, preliti šoljicom vrijuće vode, procediti nakon 15 minuta i piti za početak dve šoljice dnevno. Neke od ovih biljaka smiruju i opuštaju, a neke podstiču cirkulacij­u.

Čaj za potenciju

Sastojci: anđelika, imela, gospina trava, list masline, maslačak, hajdučka trava, pirevina, žalfija, đumbir

Pripremiti na isti način kako je opisano u čaju za polnu želju. Mešavina ovih biljaka podstaći će cirkulacij­u, smanjiti masnoće u krvi delovati na potenciju.

Medna mešavina

Sastojci: 0,5 kg meda, 4 naseckana limuna i 2 čena belog luka

Limun i beli luk pomešajte s medom, neka odstoji desetak dana pa promešajte. Uzima se po kašičicu do dve dnevno protiv ateroskler­oze i za bolji krvotok, pa tako i dotok krvi do polnog organa. Beli luk možete zameniti sa 3 pune kašičice ruzmarina pomešanog s koprivom. Ove pripravke mogu uzimati svi koji imaju problema s potencijom. Javite se lekaru fitoterape­utu ako imate više dijagnoza (posebno dijabetes ili visoki krvni pritisak).

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia