Alo!

Otišao da iznenadi devojku, pa zajedno poginuli!

Troje Srba poginulo u saobraćajn­oj nesreći u Nemačkoj na Blagu Mariju dok su razgledali Rotenburg

- N. G.

Anđela Mančić (19), njen dečko Miloš Stanojkovi­ć (20) i njen ujak (41) poginuli su kada su automobilo­m sleteli s puta u Rotenburgu u Nemačkoj i udarili u saobraćajn­i znak i dva automobila!

Troje Srba poginulo u Nemačkoj! Anđela Mančić (19), njen dečko Miloš Stanojkovi­ć (20) i njen ujak (41) poginuli su kada su automobilo­m sleteli s puta u Rotenburgu i udarili u saobraćajn­i znak i dva automobila! U automobilu su bili i Anđelin otac Mile i brat Darko (14), koji su teško povređeni.

Kako saznajemo, Miloš je otišao u Nemačku da iznenadi Anđelu, ali su oboje poginuli baš na Blagu Mariju, dok su obilazili grad.

Tragedija se dogodila u nedelju, kada je „ford“, koji je vozio otac Mile, sleteo s puta, udario u znak stop, a kada se odbio, udario je u još dva automobila. Suovozač je bio Anđelin ujak, dok su pozadi sedeli Anđela, Miloš i Darko. Anđela je dobila papire i otišla kod roditelja u Nemačku, dok je Miloš ostao u Padinskoj skeli.

- Miloš je završio Srednju medicinsku - akušerski smer i volontirao je na klinici „Narodni front“, a 1. septembra ga je tamo čekao posao. Isplanirao je put u Nemačku da bi iznenadio Anđelu. Poginuo je na Blagu Mariju - priča neutešna Miloševa tetka Marijana i dodaje da je više od godinu dana bio u vezi.

- Anđela je završila za medicinsko­g laboranta. Otišla je krajem juna u Nemačku kod roditelja i dobila je papire. Učili su nemački kako bi zajedno otišli tamo. Majka je ostavila Miloša i njegovog brata Mihajla. Njihov otac, baka i ja odgajili smo ih od kile mesa. Anđelin brat Darko je u komi, reaguje samo na majčin glas. Njen otac je izlomljen, pod sedativima je, ali je dobro - kaže Miloševa tetka.

Miloševa baka Marija kaže da je Miloš imao želju da ode u Nemačku.

- Učio je nemački i stalno je ponavljao: „Želim da idem u Nemačku, želja mi je da radim tamo“. Uvek sam mu govorila: „Dušo, imaš ovde i kuću i stan, što da ideš?“Njihov otac se mučio ceo život da ih izvede na pravi put i eto šta se dogodilo - priča baka Marija.

Majka je ostavila Miloša i njegovog brata Mihajla. Njihov otac, baka i ja odgajili smo ih od kile mesa

TETKA MARIJANA

 ??  ??
 ??  ?? Vatrogasci izvlačili povređene i nastradale iz smrskanog automobila
Vatrogasci izvlačili povređene i nastradale iz smrskanog automobila
 ??  ?? Anđela Mančić i Miloš Stanojkovi­ć
Anđela Mančić i Miloš Stanojkovi­ć
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia