Alo!

Karleuša se bruka za 1.000 evra!

VIP MAGAZIN OTKRIVA: SAMOPROKLA­MOVANA DIVA MOLILA DA LETUJE ZA DŽABE

- Katarina Lazarević

Skupe krpice, brza i luksuzna kola, hoteli sa pet zvezdica... Sve ovo prikazuje samoprokla­movana diva Jelena Karleuša kao svoj svakodnevn­i način života. Ipak, VIP magazin saznao je da Karleušino finansijsk­o stanje nije baš na stabilnim nogama, te se pevačica trudi da na svakom putovanju prođe što jeftinije. Tako je bilo i pre nekoliko dana u Crnoj Gori.

Naime, ona je prošlog vikenda imala nastup u Igalu, a želela je da odsedne u luksuznom hotelu koji se otvorio ove godine u malom mestu Kamenari. Iako je tri noći provela u ovom elitnom hotelu sa pet zvezdica, nije joj pošlo za rukom da ga ne plati. Izvor blizak pevačici tvrdi da je ona s gazdom danima pregovaral­a da nekoliko dana provede u hotelu, a da ništa ne plati, ali nije uspela da ga šarmira.

- Gde god da nastupa, Jelena uvek traži najbolje hotele gde će da bude smeštena sa svojim menadžerom. Tako je i sada zahtevala, kada je ugovorila nastup u Igalu. Zapao joj je za oko luksuzni lanac hotela u ribarskom naselju Kamenari. Njen menadžer je odmah kontaktira­o s njima i rezervisao smeštaj za tri noći, ali kada je dobio račun koji moraju da plate, ostao je

čudu. Dosad im se to retko kada dešavalo i nije mu bilo jasno zašto ne žele da ih Jelena reklamira na svom Instagramu i Fejsbuku, gde ima armiju pratilaca. Kada je Jelena čula da će morati da plati hotel, potpuno je odlepila - priča odlično obavešten izvor za VIP.

Kada je stupila u kontakt s glavnim ljudima koji rade za taj lanac hotela, ponovo je naišla na negativan odgovor. Jelena im je objasnila da je ona najveća zvezda u našoj zemlji, ali i šire, da je na Instagramu prati više od dva miliona ljudi, kao i da će zbog nje mnogi poželeti da odsedaju u njihovim skupocenim apartmanim­a i sobama. Iako je bila veoma ubedljiva, oni su je odbili. Da ne bi ispalo da nema taj novac, odnosno oko 1.000 evra za tri noćenja, ona je uplatila taj novac - otkrio je izvor, koji tvrdi da je Karleuša pozvala neke poznanike iz Crne Gore da im se požali šta joj se desilo, ali i tu je naišla na zatvorena vrata.

- Kada je stigla s menadžerom u hotel pravila se uvređena i bila je veoma poslovna, čak pomalo i drska u razgovoru s recepcione­rima. Pošto je za nju uobičajeno da objavljuje fotografij­e sa mesta gde se nalazi, sada je bila potpuno nema. Uopšte nije fotkala luksuzni apartman u kojem je bila smeštena, prelepi bazen niti restoran. Ona je objavljiva­la fotke s jahte, kao i s nastupa, ali ništa što bi moglo da pokaže gde je odsela - kaže izvor i dodaje da se na izlasku poslednjeg dana desila promena.

- Poslednjeg dana, Karleuša se srela sa glavnim menadžerom hotela i ipak našla zajednički jezik. On joj je napravio popust za tri noćenja, i obećao joj je da sledeći put kada dođe moći će da boravi besplatno, a ona je odmah ispunila svoj domaći zadatak. U opisu fotografij­e s bazena koju je objavila na Instagramu odmah je napisala gde se nalazi i zahvalila se ljubaznom osoblju i vlasnicima najlepšeg hotela u Crnoj Gori - ispričao je izvor za naš magazin.

„Kada su menadžeri hotela odbili da ih Jelena

reklamira na Instagramu, ona je poludela i pokušala da im objasni da je najveća zvezda u Srbiji i da će im to podići cenu“,

tvrdi izvor

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia