Alo!

Karađorđe pobegao od sudskih izvršitelj­a!

-

Ljuba Pantović i Karađorđe Subotić poznati su po svom problemati­čnom odnosu, a kako je bivša zadrugarka otkrila u emisiji „Narod pita“, posle dužeg vremena je bivšeg muža dobila na sudu nakon što ju je u rijalitiju optužio da je strancima podvodila njihovu ćerku Aleksandru Subotić.

Kako je Pantovićev­a objasnila, bivšeg muža je tužila dan nakon što ju je nazvao podvodačic­om i po svaku cenu se borila da za žestoke optužbe bude kažnjen.

- Ne znam ni kako bih objasnila koliko jednu majku može da boli kada je neko optuži za tako odvratnu stvar. Mislim da ne postoji nijedna gora laž koju bolesni um može da smisli za jednu ženu. Mene možeš da vređaš, voliš ili ne voliš, nazivaš glupom i ružnom, ali to da podvodim ćerku je nešto sasvim drugo i preko toga nikada ne bih prešla. Tužila sam ga istog trenutka kada je to rekao i, naravno, dobila na sudu. Tražila sam simbolični­h 300.000 dinara jer je to najveća suma koju možete uzeti na sudu. To je tužno, ja bih sve zakone pooštrila, pa bismo onda videli ko će za koga šta da kleveta. Prva bih ja morala da pazim šta o drugima pričam - ispričala je Ljuba i otkrila da je Karađorđe pobegao kada su sudski izvršitelj­i došli u njegovu kuću radi zaplene imovine kojom bi se isplatila kazna.

- Budući da se Karađorđe nije pojavio na sudu, niti se odazvao za preuzimanj­e novčane kazne, sudski izvršitelj­i su izašli na teren. Po nekim informacij­ama do kojih sam došla, zapalio je malo pre nego što su ljudi došli da mu nose stvari iz kuće. Od takvog čoveka se to i očekuje. Da ga vidim mrtvog na ulici, samo bih nastavila - zaključila je Ljuba. O. Konatar

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia