Alo!

Tajna Sorajinog koferčeta

HIT PAPARAZZO Vučelićeva koristi kofer „luj viton“kao biblioteku! Atraktivna brineta čitala je japansku literaturu, a ogromne grudi sevale su joj ispod kratke majice, ali tome nije pridavala pažnju

-

Osim uske odevne kombinacij­e, bujnih grudi koje je jedva zadržala i izvajane figure, pažnju nam je privukao i omanji kofer

Soraja Vučelić boravi na Crnogorsko­m primorju, gde koristi svaki slobodan trenutak da se osami i uživa u sunčanim danima daleko od znatiželjn­ih pogleda, a paparaco „Alo!“uhvatio ju je tokom jednog takvog popodneva.

Naime, Vučelićeva se svojim skupocenim automobilo­m dovezla do jednog elitnog budvanskog hotela kako bi na miru popila piće. Osim uske odevne kombinacij­e, bujnih grudi koje je jedva zadržala u roze topu i izvajane figure, pažnju nam je privukao i omanji kofer „luj viton“, koji je pošto je parkirala svoj automobil pažljivo premestila u gepek da bi lakše pronašla stvari koje su joj potrebne za popodnevnu relaksacij­u.

Iako bi mnogi pomislili da žena poput nje u markiranom koferu drži šminku, modni aksesoar ili određene komade garderobe, Vučelićeva nas je iznenadila činjenicom da joj kofer koji sa sobom nosi služi kao biblioteka.

Kada je Soraja otvorila kofer, primetili smo da se u njemu nalaze knjige, a njen izbor za bila je, ni manje ni više nego japanska literatura „Bušido - Kodeks samuraja“, koja govori o kodeksima japanskih ratnika i istočnjačk­oj filozofiji borilačkih veština.

Budući da često ističe da je samostalna i jaka, te da ume sama da se brani, njen izbor nas nije začudio, ali nismo mogli da se ne zapitamo da li je Vučelićeva možda dobila želju da što bolje prouči ratnike, pa da i sama postane samuraj.

Koliko uživa u japanskoj literaturi, bilo je jasno čim je sela u restoran, pa čitavih sat vremena nije podigla pogled sa knjige. Ona se odlučila za baštu restorana kako bi iskoristil­a sunce i lepo vreme, sela pored ventilator­a i sakrivena ispod velikih naočara uživala u čitanju. Toliko se udubila u knjigu da je zanemarila prolaznike i sve što se oko nje dešava, pa ne sumnjamo da će se uskoro latiti mača kako bi postala prava žena ratnik i još bolje se zaštitila od silnih udvarača. Doduše, sve dok joj grudi ovako budu sevale ispod majice, sumnjamo da će moći da odbije muškarce.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia