Alo!

Partizane, ne može lako aeemo!

Crno-beli večeras u revanš meču trećeg kola kvalifikac­ija za Ligu Evrope u Turskoj (19) brane prednost od dva gola protiv Malatije

-

Ako sudimo po rezultatu, ali i dešavanjim­a na prvom meču treće runde kvalifikac­ija za Ligu Evrope između Partizana i Malatije, crno-beli nemaju zbog čega da brinu na večerašnje­m meču u Turskoj.

Prednost od 3:1 iz beogradsko­g duela je takva da bi mogla da garantuje izabranici­ma Save Miloševića mirnu glavu, ali kako tvrdi šef struke tima iz Humske, opuštenost­i zbog rezultata iz prvog meča nema, kao ni one naše balkanske devize lako ćemo!

- Ma taman posla da smo uljuljkani. Svesni su igrači, svi su svesni da Malatija može mnogo više i da je rezultat prvog meča takav samo zah

„Očekujem njihovu ofanzivnij­u igru, a ako se opustimo, imaćemo velike probleme“, tvrdi Savo Milošević

Nismo vežbali izvođenje penala SAVO MILOŠEVIĆ, trener Partizana

valjujući našoj odličnoj igri. Ako pomislimo i za trenutak da će biti lako, imaćemo veliki problem. Pokušavam da se fokusiram na posao i da to prenesem na igrače, mislim da su svesni kroz priču koju smo imali u prethodnih nekoliko dana, a posebno posle lošeg izdanja u Kruševcu, da bilo kakvo opuštanje može skupo da nas košta - tvrdi Savo Milošević.

Šta šef struke Partizana misli o tome šta bi turski tim mogao da promeni i kakav izdanje rivala večeras očekuje:

- Mislim da će biti dosta ofanzivnij­i od onog što su prikazali u Beogradu. Pokazali su u Ljubljani protiv Olimpije da kada hoće i kada jure rezultat mogu mnogo

ofanzivnij­e da igraju. Ne verujem da će ići grlom u jagode, ali sigurno ćemo videti ofanzivnij­u Malatiju nego u Beogradu.

Milošević je istakao i da se nada da će Takuma Asano biti spreman za više od 45 minuta, kao i da će Bojan Ostojić biti spreman za meč.

 ??  ?? Milošević veruje da je spreman za više od 45 minuta:
Takuma Asano
Milošević veruje da je spreman za više od 45 minuta: Takuma Asano

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia