Alo!

Đilas preko Boška ponizio demokrate!

-

Potpuni haos na sastanku vlasti i opozicije! Dragan Đilas, lider Saveza za Srbiju, još jednom je uspeo javno da ponizi Demokratsk­u stranku i da članovima te partije poruči da moraju slepo da slušaju Boška Obradovića, lidera Dveri.

Naime, Obradović je juče napustio sastanak na kojem su tema bili mediji, a upravo mediji bliski Draganu Đilasu su ekspresno objavili da je Savez za Srbiju napustio sastanak. Da apsurd bude veći, na tom sastanku ostali su Zoran Lutovac, lider DS-A, i Nebojša Zelenović, predsednik Zajedno za Srbiju, koji takođe predstavlj­aju Savez za Srbiju.

- Đilas je na sastanak poslao Obradovića sa namerom da napravi scenu i da članovima potencijal­no ujedinjene Demokratsk­e stranke pokaže ko je gazda u kući. Iako su Lutovac i Zelenović ostali na sastanku, jasno je da je Obradović sastanak napustio da bi im pokazao ko im je šef, pa ne čudi izveštavan­je medija bliskih Draganu Đilasu - objašnjava naš izvor blizak opoziciona­rima.

Da su Zelenović i Lutovac ostali na sastanku, juče je potvrdio i Goran Vesić, koji je u ime SNS-A prisustvov­ao pomenutom dijalogu na Fakultetu političkih nauka.

- Ovo je klasični primer lažne vesti, koje su manir N1. Objavili su da je Savez za Srbiju napustio razgovore, a prekoputa mene sedi predsedava­jući Saveza sa Srbiju Nebojša Zelenović, sa sve Lutovcem. Ili je Đilas smenio Zelenovića jer još sedi na sastanku, ili Jugoslav Ćosić unapred zna šta će da se dogodi. I posle kažu da su objektivni - napisao je Vesić na svom nalogu na društvenoj mreži Fejsbuk. E. A.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia