Alo!

Teodora se sunèa obuèena i zavodi preko kamere!

Džehverovi­ćeva se baškarila na privatnom bazenu, a muškaraca nije bilo ni na vidiku

-

Provokativ­na pop pevačica Teodora Džehverovi­ć ovo leto provodi radno. Veliki broj nastupa zakazala je na Crnogorsko­m primorju, a paparaco „Alo!“uslikao ju je na privatnom bazenu Hotela „Avala“, koji mogu da koriste isključivo gosti ovog luksuznog kompleksa.

Seksepilna plavuša slobodno vreme je provodila je sama, a ono što je mnoge iznenadilo jeste činjenica da je Teodora na bazen stigla obučena. Naručila je kafu, smestila se na ležaljku i tu provela oko pola sata.

Nakon što joj je zazvonio mobilni telefon, Džehverovi­ćeva je ustala i otišla do bazena, gde je bez pardona sela obučena i zavodila preko kamere mobilnog telefona.

Iako nismo uspeli da saznamo ko je bio s druge strane, tajanstven­a osoba izmamila je pevačici osmeh.

- Teodora je u poslednje vreme isključivo posvećena poslu i nema previše vremena da se odmara, pa svaki slobodan trenutak pred nastup iskoristi da se malo opusti. S obzirom na to da je crnogorska publika obožava, gazde diskoteka i klubova je stalno angažuju jer se na njenim nastupima troši puno novca, a ona pravi fenomenaln­u atmosferu - otkriva izvor „Alo!“i dodaje:

- Privatni i emotivni život čuva daleko od očiju od javnosti, pošto joj je sada karijera na prvom mestu. Nakon velikog uspeha pesme „Čarolija“, kojom je oduševila sve fanove, Teodora se sada bacila na pripremu novih pesama, kojima će sasvim sigurno napraviti estradni bum. Ona ništa ne želi da prepusti slučaju, pa unapred planira i razmišlja o tome kako bi novi album trebalo da zvuči - otkriva izvor „Alo!“.

 ??  ??
 ??  ?? Pevačica je sve vreme gledala u
telefon i zagonetno
se smeškala
Pevačica je sve vreme gledala u telefon i zagonetno se smeškala
 ??  ?? Tea zaboravila da obuče donji deo kupaćeg
Tea zaboravila da obuče donji deo kupaćeg
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia