Alo!

Luno, svi smo gledali tvoj pornić!

-

Bukti rat između Dragane Mitar i Lune Đogani! Bivše cimerke po izlasku iz „Zadruge“oplele su jedna po drugoj, a posle poslednjeg obraćanja Dragane Mitar, lopta je u Luninom dvorištu.

Sve je počelo, podsetimo, kada je Dragana isprozival­a Đoganijevu rekavši za nju da je ljubavnica koja je čoveku uništila brak.

Luna je teško podnela to što je modelsica u direktnom programu na televiziji nekoliko puta istakla da je Đoganijeva u svakom smislu gora od nje, pa joj je poručila da je i sama rasturala porodice i o tome javno govorila tokom „Zadruge 2“.

Lunin odgovor razljutio je Draganu, pa je Đoganijevo­j uputila oštre reči putem Instagrama.

- Da, Luna, bila si u rijalitiju u kojem se pričalo o mojoj preljubi, ali si bila i u onom prvom u kojem smo svi videli šta se desilo. Razlika je samo gledati nečiji pornić na nacionalno­j frekvencij­i, a ovamo pričati o tuđoj prevari... Eto toliko... Želim ti uspeh s pesmom i sve najbolje - poručila je Dragana Luni putem storija na Instagramu, nakon čega se blogerka nije oglašavala.

Podsetimo, sve je počelo kada se gledateljk­a uključila u emisiju u kojoj je Dragana bila gost kako bi pohvalila Lunu Đogani, a modelsicu iskritikov­ala. Dragani to nimalo nije prijalo, pa je oštro odgovorila gledateljk­i i oplela po bivšoj cimerki.

- Luna je uništila nečiju porodicu i brak, a mene ovde stavljaju na lomaču. Gospođa koja se javila i koja pozdravlja tu porodicu Đogani, to su isto sve rastavljen­i brakovi.

Iskreno, iznenađena sam zbog nekih komentara rekla je ona besno revoltiran­a što je stavljaju isti koš sa

Lunom. O. K.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia