Alo!

Grci Garsiji pretili ratom na Kosovu!?

Tamošnji mediji spinovali priču da je Mateo odbio Zvezdu, Pirejci ga plašili nemaštinom u Srbiji i sukobima na Kosmetu. Srećom, nije im poverovao...

-

Filmska priča o dolasku Argentinca Matea Garsije u Crvenu zvezdu, o kojoj je „Alo!“pisao, dobija novi uzbudljiv nastavak.

O tome kako su Grci na sve načine pokušavali da miniraju prelazak 22-godišnjeg napadača na „Marakanu“Garsija na jučerašnjo­j promociji, logično, nije želeo da govori, ali ljudi koji su učestvoval­i u transferu otkrili su šokantne detalje.

Izvori „Mocarta“kažu da je Olimpijako­s, u trci za Garsijom, otišao toliko daleko da je pokušao argentinsk­og fudbalera da zaplaši pričom kako je u Zvezdi nemaština, da se ne isplaćuju plate, da će ga prevariti. I vrhunac - „nemoj da ideš u Srbiju, tamo postoji opasnost od rata na Kosovu i Metohiji“!? Brutalno, iznenađuju­će za bratski narod.

na kraju, garsija je obukao Zvezdin dres sa brojem 11, a na promociji je juče uz osmeh govorio o planovima.

- Izuzetno sam zadovoljan sam što sam došao u Crvenu zvezdu. Prvi utisci su veoma dobri, jasno je da je Zvezda veliki klub. Ovo je veliki korak u mojoj karijeri. Na treneru je da odluči šta ću igrati, mogu da dam doprinos na više pozicija u napadu. Želim da se brzo adaptiram. Sada nisam spreman da u Bernu odigram celu utakmicu. Fizički se osećam veoma dobro i želim da se pridružim ekipi što je pre moguće. Trener Milojević mi je rekao da je njegova ideja da putujem u Švajcarsku, ali nije potvrdio da li ću početi. Konsultova­ćemo se pre utakmice u kojoj meri sam spreman kaže on.

Prema Garsijinim rečima, mnogo toga je uradio kako bi potpisao za crveno-bele i odbio Olimpijako­s.

- Olimpijako­s je veliki klub, ali Zvezda je na istom nivou, u najmanju ruku. Interes koji je Zvezda imala je presudio - siguran je on.

 ??  ?? Grčka štampa ga već preselila u Olimpijako­s
Grčka štampa ga već preselila u Olimpijako­s

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia