Alo!

Je*aosam amerièku Macu Diskreciju, mogu i bosansku!

Tomović dobio uverenje da je zdrav zza „Zadrugu“, pa opleo po bivšoj devojci Staniji

- VESNA ĐORĐEVIĆ

Budući zadrugari i juče su išli po lekarska uverenja kako bi u rijaliti ušli sa dokazom da su zdravi, a svi su iskoristil­i priliku da pre pregleda najave šta možemo da očekujemo od njih u ovoj sezoni.

Najglasnij­i je bio Vladimir Tomović, koji je prošle godine diskvalifi­kovan zbog fizičkog nasilja, a ove godine ponovo ulazi u „Zadrugu“. On je, naime, obećao da se bivšoj devojci Staniji neće ni javiti ako i ona uđe u rijaliti, a onda ju je uporedio sa Macom Diskrecijo­m.

- Ako Stanija uđe, praviću se da je ne poznajem. O njoj mislim sve najgore, mesecima je lagala o meni, klela me i vređala. One suze koje je, kao, zbog mene prolila, to je sve bila jeftina gluma - kaže rijaliti zvezda i dodaje:

- Znate, ja sam bio sa američkom Macom Diskrecijo­m, a red je da upoznam tu bosansku, nije problem. (smeh) Što se smejete, pa to je istina, ništa loše nisam mislio - rekao je Vladimir.

Inače, Crnogorac tvrdi da je spreman da se obračuna sa svima u kući koji pomisle da mogu da ga napadaju. Pošto je čuo da Miljana Kulić hoće da se obračuna sa njim, kaže da je spreman.

- Čuo sam da je Miljana najavila da hoće fajt sa mnom. Pa da dođu svi Kulići iz Niša da me biju, ne mogu mi ništa, a ne Miljana sama. Ja njih mogu sve da prebijem, kamion takvih kao što su Kulići. I u rijalitiju, i kada se završi rijaliti, i na Marsu. Oprostio sam se od honorara jer ko zna šta će biti - rekao je Tomović za naš list i dodao da jedva čeka da se upozna sa Gagijem Đoganijem, jer mu nije jasno zašto ga denser stalno vređa i provocira.

- Moja igračkica kada uđem u „Zadrugu“biće Gagi Đogani. On mene čovek i ne poznaje, a svašta o meni priča, e pa, to mu ne treba. Bez bilo kakve potrebe, čovek iznosi neke stvari o meni, a ništa nije istina. Upoznaćemo se i tada ću da raščistim stvari s njim. Zanima me koja je potreba da priča gluposti o meni kada je popularan. On je legenda devedeseti­h godina i meni će biti čast da ga upoznam, žao mi što priča loše o meni - rekao je Tomović za „Alo!“.

Spreman sam za rat sa Miljanom. Meni ni kamion pun Kulića ne

može ništa

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia