Alo!

Pet godina života bih dao da Real igra sa Zvezdom!

„Kada sam prilikom žreba za Ligu šampiona video da su ostale još dve ekipe, Galatasara­j i Zvezda, molio sam boga da crveno-beli bude sa nama u grupi“

- PIŠE: NEMANJA LAZIĆ

Odbrana Portugala, nadamo se svi, videće šta sve može Luka Jović. Odbrana Crvene zvezde, na sreću njenih navijača, neće imati tu priliku u grupnoj fazi Lige šampiona.

A nije da Luka Jović nije priželjkiv­ao da se nađe na stadionu na kojem je počeo svoj profesiona­lni put.

- Pet godina života bih dao da smo izvukli Zvezdu. Kada sam video da su ostale još dve ekipe, Galatasara­j i Zvezda, molio sam boga da crveno-beli budu sa nama. Neverovatn­o iskustvo bi bilo da sam sa najvećim klubom na svetu došao da igram meč Lige šampiona na „Marakani“. Krivo mi je što u ovom periodu nisam igrač Zvezde, ali možda se i vratim - počeo je priču za „Sport plus“Luka Jović.

Potom je talentovan­i napadač skenirao rivale crveno-belih u grupi B Lige šampiona.

- Protiv Bajerna će im biti teško. Poznajem trenera Nika Kovača, njegove ekipe uvek idu do kraja, ako mogu, daju i deset golova. Zvezda će pružiti dobar

otpor svima i osvojiti više bodova u grupi nego prošle sezone. Siguran sam da će ostvariti pozitivan rezultat protiv Bajerna i Totenhema na „Marakani“.

Već u subotu, mladi centarfor će imati priliku da pokaže svoj raskošni talenat. Rival u okviru kvalifikac­ija za Evropsko prvenstvo biće aktuelni prvak Starog kontinneta i osvajač Lige nacije - Portugal.

- Ne mogu da obećam golove, ali mogu da ću dati sve od sebe da ih bude. Ovo je za nas utakmica koja je biti ili ne biti. Pripremiće­mo se na najbolji mogući način, igraćemo protiv 11 igrača, ne samo protiv Ronalda, i moramo na sve da pazimo.

Luka se osvrnuo i na kvalitet defanzivac­a Portugala. - Ne znam još ni da li ću igrati, ali mi nije bitno sa kim ću voditi duele. Ne plašim nikoga, verujem u sebe, u svoj kvalitet, i siguran sam da možemo da dođemo do dobrog rezultata - kaže on.

Napadač kraljevsko­g kluba pozvao je navijače da u subotu budu 12. igrač reprezenta­cije Srbije.

- Neka dođu da nas podrže, jer uz njih možemo mnogo. Znamo da je u Srbiji drugačiji mentalitet nego recimo u Nemačkoj, gde vas navijači bodre i guraju napred. Ovde se posle poraza koriste dosta grube reči, čak i uvrede. Ne krivim nikoga, nešto je do nas, nešto do navijača, takav smo narod. Vratili su se igrači koji su bili u svađi sa selektorom, sada je na nama da radimo - kaže Luka.

 ??  ?? Sanjao duel sadašnjeg i bivšeg kluba: Luka Jović
Sanjao duel sadašnjeg i bivšeg kluba: Luka Jović

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia