Alo!

Želim da se u starosti samo smeje i uživa!

RADA MANOJLOVIĆ ORGANIZOVA­LA ŽURKU POVODOM 82. ROĐENDANA BAKE NADE

-

Mladoj folk zvezdi Radi Manojlović porodica je oduvek bila na prvom mestu. Nakon što je vrlo rano ostala bez majke Mirjane, pevačica je morala da odraste mnogo brže od svojih vršnjaka.

Kada je počela da se bavi muzičkom karijerom, novcem koji je zarađivala je pomagala ocu i sestru i vodila računa o Nadi, mami njene pokojne majke.

Zgodna pevačica, koja je nedavno objavila novi hit singl „Svadba“, koji na „jutjubu“broji milionske preglede, još ne razmišlja o udaji, osim u pesmi, ali ne isključuje mogućnost da jednog dana stane na ludi kamen. Rada je pre nekoliko dana organizova­la žurku povodom 82. rođendana njene nane Nade, koja se nalazi u staračkom domu u Beogradu, a njena sestra Maja bila je zadužena

za tortu i raznorazne đako- nije koje su donele kako bi se Nadine prijatelji­ce poslužile.

Manojlović­eva za „Alo!“otkriva detalje sa proslave i kaže da je izuzetno vezana za Nadu, koja je nedavno povredila kuk.

- Baka je u staračkom domu jer je pala i povredila kuk, pa smo je preselili u Beograd kako bismo lakše vodili računa o njoj i kako bih ja mogla da je obilazim svakodnevn­o - otkrila je Rada za „Alo!“.

- Moja sestra Marija je organizova­la tortu, posluženje, balone i zajedno smo otišle kod bake da proslavimo njen 82. rođendan. Bilo je zaista prelepo, u jednom trenutku sam zapevala, a onda su mi se pridružile i nanine prijatelji­ce iz doma. Tamo obožavaju Lepu Lukić i pesmu „Od izvora dva putića“, tako da sam imala mini-koncert, a onda sam zajedno sa bakom pevala „Moj dragane, što me zaboravlja­š“, jer ona obožava tu pesmu - rekla nam je Rada, koja nije krila sreću zbog toga što je usrećila baku i njene prijatelji­ce.

- Svi mi bi trebalo da vodimo računa o svojim bakama, dekama, roditeljim­a i da nas to ispunjava i čini srećnim. Moja sestra i ja smo izuzetno vezane za nanu i želimo da što duže živi i da se u starosti samo smeje i uživa - rekla nam je mlada folk zvezda. D. R.

 ??  ?? Baka je u staračkom domu jer je pala i povredila kuk, pa smo je preselili u Beograd kako bismo lakše vodili računa o njoj i kako bih ja mogla da je
obilazim svakodnevn­o
Baka je u staračkom domu jer je pala i povredila kuk, pa smo je preselili u Beograd kako bismo lakše vodili računa o njoj i kako bih ja mogla da je obilazim svakodnevn­o

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia