Alo!

Ubio ženu zato što ga je ostavila!

KRVAVI ZLOČIN: Pucnjavi u bašti kafića „Mali Pariz“u Kruševcu prethodila jeziva pretnja

-

Miško Jovanović iz Lazarevca presudio bivšoj supruzi Gordani Jovanović (47), a njenog brata Gorana Radosavlje­vića (42) teško ranio. Ubica je pre pucnjave rekao ženi: „Obećavam ti, ubiću prvo tebe, pa decu, pa sebe!“. Potom je ustao, izvadio pištolj i pucao, očevici

Ubio ženu za kafanskim stolom, a šuraka teško ranio! U pucnjavi u kafani „Mali Pariz“u Kruševcu ubijena je Gordana Jovanović (47) iz Raške, dok je njen brat Goran Radosavlje­vić (42) teško ranjen.

Ubica je pre pucnjave REKAO ŽENI: „OBEĆAVAM TI, UBIĆU PRVO TEBE, pa decu, pa sebe!“. POTOM JE USTAO, izvadio pištolj i pucao

OČEVICI

On je prebačen u kruševačku bolnicu i lekari se bore za njegov život. Za pucnjavu je osumnjičen Gordanin bivši muž Miško Jovanović iz Lazarevca, koji je posle zločina pobegao.

Krvavi zločin se dogodio juče, oko 10.30, u letnjoj bašti kafane „Mali Pariz“u Brijanovoj ulici u centru Kruševca, nedaleko od autobuske stanice. Očevici kažu da se sve odigralo u sekundi.

- Za kafanskim stolom sedeli su njih troje zajedno. Žena i muž su se dogovorili da se nađu u kafiću i dogovore se u vezi s razvodom. Čuo sam da je moli da mu se vrati, ali je ona to odlučno odbila. On je posle toga samo ustao, potegao pištolj i upucao nju i njenog brata - kaže očevidac, koji se zatekao u kafani i dodaje da uopšte nije bilo svađe.

- Niko od njih nije povisio ton niti je bilo prepirke. Taj čovek joj je rekao: „Obećavam ti, ubiću prvo tebe, pa decu, pa sebe!“. Potom je ustao, izvadio pištolj i pucao u Gordanu. Nju je prvi metak samo okrznuo, ali joj je drugi ispalio direktno u glavu. Potom je ispalio hitac i u njenog brata. Žena je pala mrtva pod sto, a brat je s teškim povredama prebačen u kruševačku bolnicu - navodi naš sagovornik.

Ljudi koji su se našli u kafani i na ulici, panično su utrčali u okolne radnje da bi se sakrili.

- Vlasnici radnji su zaključali vrata i niko nije smeo da

MIŠKO JOVANOVIĆ IZ Lazarevca je bivšoj supruzi Gordani pucao direktno u glavu, dok je njenog brata teško ranio

ISTRAGA

izađe neko vreme. Dok je trajao uviđaj, policija je blokirala ovaj deo grada. Muškarac koji je pucao uspeo je da pobegao s mesta zločina i usledila je policijska potraga za njim, dok je telo ubijene žene preneto je na obdukciju - kaže naš izvor iz istrage.

Kako saznajemo, bivši supružnici imaju dve ćerke. Neposredno posle pucnjave, na mesto ubistva došla je jedna žena i pitala gde je ubica pobegao. Kada su joj očevici rekli da se uputio prema autobuskoj stanici, ona je zakukala: „Jao, neće valjda i decu“. E. A.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia