Alo!

Milijana i Milojko otkaèili Hrvate, ulaze u „Parove“

„Moj suprug i sestra se na početku nisu slagali, ali otkad smo se venčali, sve nesuglasic­e su rešili, tako da sam sigurna da se neće poubijati kada budemo ušli“, ispričala je Božićeva

- KATARINA LAZAREVIĆ

S taze mladencima u rijaliti ulazi i Milijanina mlađa sestra Olivera, što obećava nove zaplete

Bračni par Milojko i Milijana Božić još nisu sabrali sve utiske nakon svadbe, a već razmišljaj­u o ponovnom učešću u rijalitiju „Parovi“.

Naime, kako „Alo! ekskluzivn­o saznaje, bračni par dobio je ponudu da ponove uđe u luksuznu vilu u Zemunu, ali da s njima uđe i još jedan član Milijanine porodice. Naime, pošto su roditelji ljuti na ćerku, izbor je pao na Milijaninu mlađu sestru Oliveru, koja je bila oduševljen­a pozivom. Božićeva je potvrdila da će se uskoro naći ponovo u rijalitiju i otkrila je detalje svog ulaska.

- Istina je da ćemo Milojko i ja ponovo ući u „Parove“, ali nam je potreban mali predah, pošto se još nismo odmorili od svadbe. Kada smo dobili poziv, nismo uopšte razmišljal­i da li da prihvatimo ponudu jer nam je u rijalitiju bilo super. Međutim, ove godine dobili smo jedan uslov, da neko iz moje porodice uđe s nama. Kao što znate, s roditeljim­a nisam u dobrim odnosima, pa je izbor pao na moju mlađu sestru Olju, koja se veoma obradovala pozivu - rekla je Milijana za „Alo!“i dodala da su njeni suprug i sestra u dobrim odnosima i da između njih neće biti problema.

- Milojko i Olja se na početku nisu slagali, ali otkad smo se venčali, sve nesuglasic­e su rešili, tako da sam sigurna da se neće poubijati kada budemo ušli - kroz smeh nam je ispričala mlada Milijana, koja nam je otkrila da je za nju i Milojko vlada veliko interesova­nje u Hrvatskoj.

- Imamo odličnu saradnju s hrvatskim medijima, često nas zovu da gostujemo kod njih. Takođe, dosta mojih dobrih prijatelja je iz Hrvatske i ja često idem na njihovo more koje obožavam. Međutim, moj Milojko ne voli Hrvate i zbog njega sada slabije idemo na Hrvatsko primorje. Tako da, ako bi nas zvali u neki njihov rijaliti i ponudili nam mnogo para, ne bih mogla da prihvatim ponudu zbog muža jer bez njega nigde više ne idem. Mi smo sada paket tvrdi Milijana koja ističe da priznaje samo jedan rijaliti program, a to su „Parovi“.

Mediji u Hrvatskoj nas stalno zovu da gostujemo kod njih, ali se ne odazivamo jer moj Milojko ne voli Hrvate

MILIJANA

 ?? FOTO: MASANORI JOŠIDA ??
FOTO: MASANORI JOŠIDA
 ??  ??
 ??  ?? Olivera je oduševljen­a što će da uđe u rijaliti: Milijana sa sestrom
Olivera je oduševljen­a što će da uđe u rijaliti: Milijana sa sestrom

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia