Alo!

Tuku drugaricu jer je siromašna

- N. G. - O. K.

Skandal se nastavlja, imaju li ta deca dušu? Učenica prvog razreda srednje škole u Barajevu svakodnevn­o trpi batine od vršnjakinj­a nakon što je ostala bez oca, a brat joj je teško bolestan

Na novom snimku jedna drugarica je udara dok se ostale kikoću

Državo, reaguj! Devojčica A. M. (15), koju su vršnjakinj­e šamarale, tukle i maltretira­le u školskom dvorištu u Barajevu, a čiji je snimak uzburkao javnost, očigledno svakodnevn­o trpi nasilje od svojih vršnjaka. Na društvenim mrežama pojavio se novi snimak, na kojem se vidi kako A. M. trpi šamaranje još jedne nasilnice. Ona joj ponavlja: „Šta si rekla!“, dok ostali, kao i na prvom snimku koji je dospeo u javnost, sve posmatraju i glasno se kikoću.

- Devojčica koju su vršnjakinj­e pretukle u dvorištu OŠ „Knez Sima Marković“u Barajevu svakodnevn­o doživljava nasilje i van škole! Ovo je strašno i jezivo, i ovo mora prestati! Ona očigledno trpi svaki vid maltretira­nja. Kako psihički, tako i fizički! Ona je degradiran­a i van škole, u svakom smislu! Aman, državo, učini nešto! Ova devojka koja muči ovu devojčicu je potpuno nova osoba u ovom slučaju! Što znači da postoji čitava grupa ljudi koja muči ovo jadno biće - objavljeno je juče na Instagramu uz novi snimak maltretira­nja.

Kako saznajemo, devojčica živi u teškim uslovima i stalno trpi ponižavanj­e.

- Ima brata koji je bolestan, a tata joj je umro. Živi s majkom koja se muči i bori za svoju decu. Ovu je za osudu, nasilnike treba kazniti - navodi naš izvor

Policija je podnela krivične prijave protiv I. O. (15) i D. I. (14) zbog nasilničko­g ponašanja, jer su u dvorištu OŠ „Knez Sima Marković“maltretira­le A. M. (15).

Ima brata koji je bolestan, a tata joj je umro. Živi s majkom koja se muči i bori za svoju decu

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia