Alo!

Napraviću košarkaški tim

Marko Kešelj odveo suprugu i sina kući, pa poručio: Ponosna mama dva dečaka vratila se u top-formu odmah nakon porođaja, a iz porodilišt­a je izašla sa širokim osmehom na licu

- E. A.

Košarkaš Marko Kešelj dobio je drugog sina Jovana, a tokom jučerašnje­g dana proslavlje­ni sportista izveo je partnerku Jovanu i naslednika iz porodilišt­a.

Nasmejan i dobro raspoložen, Marko je stigao ispred privatne klinike u Beogradu, gde se kratko zadržao, a potom su ponosni roditelji zajedno izveli bebu iz porodilišt­a. Markova supruga Jovana, koja se nakon porođaja odmah vratila u top-formu, izašla je sa širokim osmehom na licu, u helankama i majici, a ponosni roditelji objasnili su zbog čega su za sina odabrali ime Jovan.

- Naš sin je sam sebi dao ime jer se rodio na praznik. Moja namera je da napravim košarkaški tim, a zasad imamo dvojicu sinova - rekao je ponosni tata, a potom je dodao:

- Videćemo šta će nam predstojeć­i period doneti, veoma sam srećan, ovo je nešto što rečima ne može da se opiše - ispričao je košarkaš, a potom je otkrio kako je njegov prvenac reagovao na vest da će dobiti brata.

- Stariji sin Nenad se najviše raduje prinovi. Učestvovao je u svemu s nama i jedva je dočekao da ga vidi - rekao je Kešelj, dok je supruzi Jovani pomagao da bebu smesti u automobil. Inače, Jovana Petković je modna kreatorka iz Novog Sada, a dizajnira uglavnom svečane i elegantne haljine, te njene modele nose i mnoge poznate dame s javne scene. Par svoju ljubav nikada nije eksponirao, pa se u javnosti veoma retko pojavljuju zajedno, a starijeg sina Nenada dobili su u septembru 2017. Marko i Jovana prošle godine krstili su prvog sina Nenada u Dečanima, a za kuma su izabrali najboljeg prijatelja Miroslava Raduljicu.

Naš sin je sam sebi dao ime Jovan jer se rodio na praznik

KEŠELJ

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia