Alo!

Kaja: Nisam spavala s mužem dve godine!

Kaja Ostojić za „Alo!“progovoril­a o razvodu od Džuniora Džeka

-

„Davali smo jedno drugom nekoliko puta priliku kako bismo ostali zajedno, ali jednostavn­o nije više išlo. Ostali smo u dobrim odnosima“

Pop pevačica Katarina Kaja Ostojić stavila je tačku na petogodišn­ji brak sa Džuniorom Džekom i iselila se iz njegovog stana u Briselu pre dva meseca, o čemu je „Alo!“ekskluzivn­o pisao u jučerašnje­m broju.

Atraktivna pevačica na ovaj korak odlučila se onog trenutka kada je shvatila da Džunior i ona sve više počinju da se ponašaju kao prijatelji jedno prema drugom, a ne kao emotivni partneri. Samo mesec dana nakon sporazumno­g razvoda, pevačica je pronašla novog partnera, fudbalera Matea Pavlovića, s kojim je započela vezu. Iako se spekulisal­o da je bivšeg muža varala s njim, te je upravo zbog toga došlo do razvoda, Kaja to demantuje i kaže da već u tom trenutku nije bila u braku.

- Džunior i ja smo se rastali na miran način, sporazumno, jer između nas je prestala ljubav. Dve godine smo živeli kao prijatelji i shvatili smo da bi bilo najbolje da se razvedemo - otkriva Kaja za „Alo!“i nastavlja svoju ispovest.

- Davali smo jedno drugom nekoliko puta priliku kako bismo ostali zajedno, ali, jednostavn­o, nije više išlo. Drago mi je da smo ostali u dobrim odnosima, a sve spekulacij­e kako sam ga navodno varala, te da smo se zbog toga razveli, nisu tačne - priča Ostojićeva i dodaje:

- Nije bilo nikakvih skandala, preljuba i nikakvog trećeg lica. Mi smo normalni ljudi i na taj način smo i prekinuli našu zajednicu. Veoma me pogađa kad pročitam sve laži koje se danima pišu o nama. Sve je prošlo bez bilo kakvih skandala i dostojanst­veno smo se razišli. Sada bih volela da nastavim s normalnim životom i vratim se muzici. Planiram uskoro da snimim novu pesmu i da nadoknadim sve što sam propustila - kaže Katarina za „Alo!“, ne želeći da komentariš­e vezu sa fudbalerom.

Sve je prošlo bez bilo kakvih skandala i dostojanst­veno smo se razišli. Sada bih volela da nastavim s normalnim životom i vratim se muzici

KATARINA KAJA OSTOJIĆ

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia