Alo!

Milu gejevi pokvarili svadbu!

-

Milo Đukanović, predsednik Crne Gore, zakazao je za svog sina jedinca Blaža glamurozno i gala venčanje za 21. septembar u hotelskom kompleksu na Svetom Stefanu. Još pre više od godinu, kada je odredio datum svadbe, isplanirao je da će to da bude, kako se priča po Crnoj Gori, događaj decenije i maštao je da će tog dana samo da se priča o svadbi njegovog naslednika... A onda je usledio hladan tuš koji je, kako kažu naši izvori, razbesneo Đukanovića. On je, naime, nedavno saznao da je još u maju, za taj isti dan, 21. septembar, u Crnoj Gori zakazana gej parada! Đukanoviće­vi ljudi, posle toga, pokušali su da pomere šetnju, ali organizato­ri, od kojih su mnogi iz inostranst­va, na tako nešto nisu želeli da pristanu ni po koju cenu.

Na veselju mlađanog Đukanovića, koji se godinama bavi biznisom u sektoru energetike i poseduje dve kompanije s milionskim profitima, očekuju se ljudi iz političkog vrha Crne Gore, političari iz Srbije i regiona, a posebna mesta biće ostavljena i za visoku delegaciju iz Prištine... Takođe, na svadbi će biti brojni biznismeni, te predstavni­ci kulturnog i javnog života... Goste će zabavljati pevači iz Srbije i regiona, a šuška se da bi glavna zvezda mogao da bude legendarni Zdravko Čolić, koji je, inače, pre nekoliko godina nastupao na jednom Đukanoviće­vom predizborn­om skupu.

Ko je izabranica mladog Đukanovića, to se još ne zna. Poznato je samo da je Blažo u dugogodišn­joj stabilnoj vezi. Buduću suprugu krije kao zmija noge, po ugledu na oca, koji takođe ne voli previše da eksponira svoju lepšu polovinu. A. I.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia