Alo!

Maloumnice, kradeš od roðenog sina i daješ Zoli!

„Sram te bilo, džukelo jedna, šalješ pare lenčugi da ima da se kocka“, pričala je besno Kulićeva

-

Miljana i Marija Kulić ne prestaju da se sukobljava­ju u rijalitiju „Zadruga“, a poslednja u nizu svađa desila se zbog Lazara Čolića Zole! Naime, Miljana je u „Zadruzi“otkrila da je bivšem dečku, dan pred ulazak, poslala novac, što je njenu majku razbesnelo.

Marija je optužila ćerku da je novac koji je namenila svom sinu Željku iskoristil­a kako bi finansiral­a kockarske dugove bivšeg dečka.

- Pare si mu poslala, je li tako? Najsrećnij­a bih bila da je istina da si završila sa Zolom jer da imaš mozga, nikada tako nešto ne bi uradila. Miljana ima dete, za koje zarađuje. Sram te bilo, džukelo jedna, šalješ Zoli da se kocka. Tvoje dete nema oca, a majka finansira muškarce - govorila je Marija kroz suze, dok je Miljana pokušala da objasni situaciju.

- Dan pred ulazak u rijaliti, Zola me je pozvao i rekao mi je da je uznemiren i nervozan. Ispričao mi je da ga je zvao jedan prijatelj kom je ostao dužan 1.800 evra i da mu je tražio da mi vrati pola jer mu je žena bolesna i treba da ide na lečenje u Italiju. Hteo je da uzme novac na kamatu, ali je na kraju odlučio da to ne uradi jer bi mu majka doživela nervni slom. Taj prijatelj mu je pripretio da će mu doći na njegova vrata, pa sam se sažalila počela je priču Miljana, a potom nastavila:

- Otišla sam u menjačnicu i poslala sam mu novac, a vratila sam i dug njegovom menadžeru, koji nam je pozajmio pare kada su nam bile potrebne da se kockamo ispričala je Miljana, pa je potom nastavila:

- Moja majka priča da uzimam novac od deteta da bih dala Zoli, ali to nije istina. Moje dete ima sve što poželi - rekla je Miljana, a Marija ju je prekinula:

- Ovo se treći put dešava,

Zola je bio dužan 1.800 evra jednom prijatelju, kom novac treba za bolesnu ženu!

MILJANA

očigledno si maloumna, pošto ne umeš da raspolažeš novcem. Zbog toga ću ja da raspolažem njenim novcem rekla je Marija.

- Bilo mi je žao Zole jer, kao i moj Željko, nema oca. Bio je toliko ubedljiv, toliko je plakao, da sam poklekla. Apsolutno mu nijedan dinar više neću dati jer je bio dogovor da budemo zajedno posle rijalitija, pod uslovom da on ponovo uđe ovde i zaradi novac. Međutim, od toga nema ništa, ali ne kajem što sam mu pomogla ispričala je Miljana.

- Dok ti dete raste, treba da zarađuješ i da čuvaš pare za Željka. Ne znam šta je s tobom, Miljana, zameram ti što si mu poslala pare. Sve pare ti je potrošio, a to što ti priča o bolesnoj ženi, nema veze sa životom. Tražio ti je pare da vraća dugove za kocku. On je lenčuga, a za nju ne znam šta ću da kažem. Od nje ću se razboleti - ispričala je Marija.

- Nije istina da mi je Zola potrošio sve pare, već smo to zajedno uradili. Nisam zaslužila da me majka proziva, vređa i omalovažav­a pred celom nacijom - rekla je Miljana.

 ??  ??
 ?? FOTOGRAFIJ­E: E-STOCK/ČASLAV VUKOJIČIĆ, IVAN DOBRIČIĆ ??
FOTOGRAFIJ­E: E-STOCK/ČASLAV VUKOJIČIĆ, IVAN DOBRIČIĆ
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia