Alo!

Gastoz dobija 20.000 evra da kresne Zoricu

Nenad Marinković skovao pakleni plan protiv bivše devojke

-

Bivši ljubavni partneri Zorica Dukić i Nenad Marinković Gastoz ušli su u osmu sezonu rijaliti programa „Parova“ruku pod ruku kao najbolji drugari, a Gastoz od bivše krije da će za seks sa njom od produkcije dobiti 20.000 evra, saznaje „Alo!“.

Kako naš izvor navodi, Marinković u prvi mah nije bio za to da bude sa Zoricom, ali je pristao posle ogromne sume koju su mu ponudili producenti.

- Zorica i Gastoz u tandemu oduvek su privlačili najveću pažnju u „Parovima“. Ipak, pošto već dve godine nisu zajedno, novac je bio jedina opcija zbog koje bi Gastoz ponovo bio sa Zoricom. Budući da mu je veza sa njom jedno od najgorih iskustava koje je imao, u prvi mah nije hteo ni da čuje da spava sa njom i tokom celog rijalitija trpi njenu torturu. To se promenilo kada je pomenuta suma od 20.000 evra - priča izvor i navodi da je Gastozu zabranjeno da dogovor koji ima sa produkcijo­m spominje Dukićevoj.

- Budući da je 20.000 evra ogromna suma, Gastoz mora da ispoštuje sve što se od njega traži. Da bi se cela priča zavrtela, produkcija mu je zabranila da o tom dogovoru priča Dukićevoj.

Bili su u strahu da će Zorica odbiti da sarađuje i smatraju da bar jedno od njih dvoje u taj odnos treba da uđe iskreno kako bi se cela priča zakuvala kaže izvor i objašnjava da će Zorica poludeti kada sazna za Marinković­ev plan, budući da i dalje gaji emocije prema njemu.

- Iako je Gastoz brzo preboleo Zoricu, ona njega nije nikad. S njim je živela i planirala porodicu, pa će je njegov plan da je za pare odvuče u krevet dotući. Ona i ne sluti da bi Gastoz ikada bio spreman na takvu stvar i sigurno je da mu nikada neće oprostiti kada sazna - zaključuje izvor za „Alo!“.

 ??  ??
 ??  ?? Pobednik šeste sezone rijaliti programa „Parovi“ušao u osmu sezonu kako bi preko kreveta zaradio novac
Pobednik šeste sezone rijaliti programa „Parovi“ušao u osmu sezonu kako bi preko kreveta zaradio novac

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia