Alo!

Zatekla mrtvog oca u krevetu punom krvi!

Zidara Ljubisava Nikolića (51) ćerka je pronašla u lokvi krvi. Njegova smrt izazvala je veliki šok komšija i prijatelja, a pojedini meštani sumnjaju da je ubijen

-

Strava i užas kod Šapca! Zidar Ljubisav Nikolić (51) iz Pridvorice kod Šapca nađen je mrtav u svom krevetu, koji je bio natopljen krvlju! On je živeo sam, a jeziv prizor je zatekla njegova ćerka kada je došla da ga obiđe.

Smrt Ljubisava Nikolića izazvala je veliki šok komšija i prijatelja, a pojedini meštani sumnjaju da je ubijen. Obdukcijom treba da su utvrdi kako su povrede nastale, kao i tačno vreme smrti. Krvavo telo u krevetu našla je njegova ćerka 16. septembra uveče.

- Ćerka je bila šokirana! Zvala je policiju i Hitna pomoć, ali su lekari mogli samo da potvrde njegovu smrt. Pitanje je koliko dugo je bio mrtav. Krvi je bilo po njegovom telu i po posteljini - navodi izvor blizak istrazi.

Komšije kažu da je Nikolić bio častan i pošten čovek, ali da se u poslednje vreme propio i da su ga slabo viđali.

- Ljubisav je bio prvoklasan zidar. U selu je bio veoma cenjen, a važio je za normalnog i poštenog. Međutim, u poslednje vreme se propio i nismo ga sretali. Priča se da ga je i žena ostavila zbog alkohola. Ima ćerku od 23 godine i pastorka, starog oko 40 godina, koga je izveo na pravi put. Žena živi sa ćerkom u Šapcu, dok je sin otišao na drugu stranu - kaže komšija i dodaje da ga je ćerka redovno obilazila.

- Kažu da je prizor ličio na scenu iz horor filmova. Krvi je bilo na sve strane. Malo smo i mi uplašeni, ako se utvrdi da je ubijen, neće nam biti svejedno. Moguće je da se sam povredio, pošto je često bio pijan - kaže naš sagovornik. Obdukcija će pokazati da li je reč o ubistvu, samoubistv­u ili slučajnom povređivan­ju.

Sumnjamo da je LJUBISAV NIKOLIĆ (51) ubijen ili da se sam povredio, pošto je ČESTO BIO PIJAN

MEŠTANI

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia