Alo!

Miraš: Kockao bih se, ali nemam para!

Poglavar nepriznate crnogorske crkve otkrio za „Alo!“svoje strasti

-

Kakav vođa, takva i crkva... Poglavar CPC na modne revije redovno ide, a i u kockarnice bi rado da ima para.

Milo me još nije zvao na svadbu, ali rado ću se odazvati i otići na venčanje našeg Blaža

Mihailo Miraš Dedeić, poglavar nepriznate crnogorske crkve, koji je pod anatemom vaseljensk­og patrijarha Vartolomej­a, otkrio je svoju novu strast - to su odlasci na modne revije, zbog kojih je postao i veliki ljubitelj ženske mode! Portal „In4s“objavio je snimak „vladike i monaha“Miraša kako uživa na jednoj od revija na Cetinju i sa pažnjom prati manekenke koje šetaju pistom.

- Znali smo da je obilazak kockarnica veliki hobi raščinjeno­g sveštenika, ali sada smo otkrili da je i moda njegova strast, pa ćemo ga sigurno očekivati na modnim revijama kolekcije leto/jesen - piše portal.

Miraš u razgovoru za „Alo!“kaže da će „vazda ići na revije i gde god ga neko pozove jer voli biti sa narodom“.

- Na toj reviji je bilo baš dobro, a kako i ne bi bilo, kada su tamo lepe devojke, pa još i lepo obučene. Vidim da su me sad napali zbog toga, a ja volim svuda poći, i na revije, i na promocije knjiga, i u pozorište, ma gde god da me pozove neko, ja idem. Što da ne? - kaže Miraš.

Upitan da li se to odnosi i na kockarnice i kladionice i da li takva mesta priliče sveštenom licu, ističe da nažalost nema mogućnosti da tamo ide...

- E, i da hoću da idem tamo, ne mogu jer nemam para za to. Ja sam Crnogorac, sveštenik koji ide sa svojim narodom, koji nema šta da krije jer je čist kao suza. Gde god da krenem, neko mi priđe i traži da se slika sa mnom i ja se sa svima slikam, nikoga ne odbijam. Dok god me zdravlje služi, ići ću svuda - obećava Dedeić.

Na pitanje da li će tako poći i na svadbu decenije u Crnoj Gori u subotu, kada Milo Đukanović bude ženio sina jedinca, kaže:

- Znam da se naš Blažo ženi, nek mu je sa srećom, biće to divno veselje. Nisam još dobio pozivnicu za svadbu, ali nadam se da će me zvati, u stvari, mislim da hoće i rado ću se odazvati tom pozivu - navodi on na kraju. J. Đ.

 ??  ?? Mihailo je stručnjak za žensku modu
Mihailo je stručnjak za žensku modu
 ??  ?? Kod mene može i za
džabe
Kod mene može i za džabe

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia