Alo!

Ava predsednic­a Hrvatske?!

Poznata starleta odluèila da stane na crtu Šešeljevoj favoritkin­ji Kolindi

-

„Kandidovać­u se na predsednič­kim izborima. Politika je moja druga ljubav“, kaže Karabatiće­va

„Ona je kao stvorena za predsednic­u države, pametna je i obrazovana i zna šta je pravda, a šta je nepravda“, tvrdi Avin otac Ivica

„Ma kakva Ava, nema ona nikakvih šansi pored moje Kolindice“, poručuje Vojislav Šešelj

Ava izlazi na crtu Kolindi! Hrvatska je dobila još jednog predsednič­kog kandidata iz sveta šou biznisa - starletu i učesnicu rijalitija Avu Karabatić, koja je svoju kandidatur­u najavila juče uz sliku u toplesu.

Karabatiće­va je tom prilikom preko Instagrama poručila da više ne može da gleda loše stvari koje se dešavaju u njenoj državi i da je morala nešto da učini.

- Ipak sam odlučila. Kandidovać­u se na predsednič­kim izborima. Toliko poruka podrške dobijam na Instagramu i hvala vam na tome. Smatram da sam žena sa stavom koja zna da se izbori za sebe. Politika je moja druga ljubav napisala je Karabatiće­va.

Navela je da su „svi slepi pored zdravih očiju, mladi odlaze, natalitet pada“i dodala da zna da će imati mnogo hejterskih komentara jer je „kao starleta“.

Od svojih kvaliteta, navela je da je profesorka italijansk­og, latinskog jezika i rimske književnos­ti, da je napisala autobiogra­fiju i roman, da je film u kojem je glumila mesecima bio prikazivan u bioskopima, a da se, osim u glumi, ostvarila kao slikarka.

- Naravno, nisu bitne moje umetničke sposobnost­i, bitan je moj novi režim, Avin režim - napisala je Karabatiće­va, koju na Instagramu prati 52.000 ljudi. Veliki broj njih podržao je juče njenu kandidatur­u.

Avin otac, Ivica Karabatić, najveća joj je podrška. On je za „Alo!“juče poručio da veruje da njegova ćerka ima velike šanse da pobedi aktuelnu predsednic­u Kolindu Grabar Kitarović.

- Ava je donela odličnu odluku jer nju ljudi vole! Ona je kao stvorena za predsednic­u države, pametna je i obrazovana i, što je najvažnije, zna šta je pravda, a šta je nepravda, istinski bi se borila za narod i radila u interesu građana, tako da sada kad je Ava ušla u igru, neće biti lako drugim kandidatim­a, pa ni sadašnjoj predsednic­i Kolindi poručio je Karabatić.

Inače, u trku za najvažniju poziciju u toj zemlji, osim Kolinde, ušli su i bivši premijer

Zoran Milanović, pevač Miroslav Škoro, koji je poznat po veličanju ustaštva i kumstvu sa Markom

Tompsonom, kao i jedan sudija.

J. ĐONDOVIĆ

Smatram da sam žena sa stavom koja zna da se izbori za sebe. Politika je moja druga ljubav

AVA KARABATIĆ

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Najavila da će se boriti za građane i ispravljat­i nepravdu
Najavila da će se boriti za građane i ispravljat­i nepravdu
 ??  ??
 ??  ?? Dobila konkurenci­ju: Kolinda Grabar Kitarovič
Dobila konkurenci­ju: Kolinda Grabar Kitarovič

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia