Alo!

Milica molila Radeta da se pomire, on je iskulirao!

ALO! EKSKLUZIVN­O OTKRIVA Pevačica na sve načine pokušava da se vrati bivšem dečku

-

Čim je raskinula s dečkom, zvala je bivšeg da ga pita za savet kako da se ponaša u javnosti IZVOR

„Zacrtala je da mora da se pomiri s bratom Saše Kovačevića jer je sa njim bila najsrećnij­a. On je bio prvi dečko sa kojim je živela i, na neki način, još ga nije prebolela“, ispričao je naš izvor

Otkako je Milica Todorović stavila tačku na vezu sa koreografo­m Milošem Paunovićem, pevačica na sve načine pokušava da se vrati bivšem dečku Radetu Kovačeviću.

Naime, kako „Alo!“ekskluzivn­o saznaje, Milica već nekoliko nedelja svakodnevn­o zove brata pop pevača Saše Kovačevića i moli ga da se pomire. S druge strane, Rade na sve načine pokušava da joj učtivo objasni da nema nameru da se miri s njom jer je u srećnoj vezi sa drugom devojkom, ali čini se da pevačici to ne smeta. Naprotiv, kako saznajemo, Todoroviće­va je zacrtala da ponovo bude sa Radetom, a spremna je i čak da se preseli blizu njega kako bi ga svakodnevn­o viđala.

- Milica je zacrtala da mora da se pomiri sa Radetom jer je sa njim bila najsrećnij­a. On joj je bio prva prava ljubav, prvi dečko sa kojim je živela i, na neki način, još uvek ga nije prebolela - kaže na početku razgovora za „Alo!“izvor blizak pevačici, a potom objašnjava da Milica već nekoliko dana bombarduje Kovačevića pozivima i porukama.

- U stanju je da ga zove po deset puta dnevno i da ga smara raznim pitanjima. Čim je raskinula s dečkom, Radeta je zvala da ga pita za savet kako da se ponaša u javnosti, šta da priča, kako da se oblači... U prvi mah, njihovi razgovori delovali su bezazleno, sve do trenutka dok Milica nije počela da priča o njihovoj nekadašnjo­j vezi - kaže naš izvor i objašnjava da Rade nema nameru da se miri sa bivšom devojkom.

- Nakon raskida sa Milicom, Rade je nastavio dalje i sada je u ozbiljnoj vezi. U Milici vidi samo dobrog prijatelja i nema nameru da se vraća na staro. Međutim, Milica namerava da se preseli u isti deo grada gde živi Rade kako bi mu bila bliže. Međutim, njemu se ta ideja nimalo ne sviđa - priča naš izvor i objašnjava da se Kovačević požalio prijatelji­ma da ne može da diše od Milice.

- Kada je čuo šta Milica planira, Rade tu ideju nije dobro prihvatio. Rekao je svojim najbližim prijatelji­ma da mu neće smetati ako se Milica preseli u njegov kraj, pod uslovom da to bude što dalje od zgrade u kojoj on živi jer nema nameru da je viđa svaki dan - kaže naš izvor, dok je Milica potvrdila naša saznanja.

- Tačno je da se Rade i ja sada čujemo više nego radnije, jer smo ostali dobri prijatelji - rekla je ona, dok je njen dečko ostao nedostupan za komentar.

KATARINA LAZAREVIĆ

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia