Alo!

Rodi mi dete, biću dobar tata!

„I Ivan Marinković je pričao lepo kao ti, pa me je ostavio kao psa“, odgovorila mu je nepoverlji­va Miljana

- O. KONATAR

Miljani Kulić, kontroverz­noj učesnici „Zadruge“, pošlo je za rukom ono što nikome nije - da u dva različita rijalitija bude dva puta trudna, i to sa dva muškarca! Naime, nakon što je u „Parovima“zatrudnela sa Ivanom Marinković­em, Miljana je u treću sezonu rijalitija „Zadruge“ušla u blagoslove­nom stanju.

Vest da će ponovo postati baka šokirala je Mariju Kulić, koja nije štedela uvrede na račun Lazara Čolića Zole, a budući tata ušao je u rijaliti kako bi ubedio Miljanu da zadrži dete. Miljana je bivšeg dečka Zolu dočekala sa suzama u očima i poručila mu da mu ne veruje.

- Želim dete, ali nemam poverenja u tebe, mislim da si taktičar, mislim da si sa mnom iz koristi, mislim da me ne voliš. Ne želim da se svađam. Nikada nisi bio uz mene - rekla je Miljana Zoli, koju ju je ubeđivao u suprotno.

- Imala sam mučninu, kasnila mi je, mislila sam da će test biti negativan, ali je bio pozitivan. Htela sam da dođeš da razgovaram­o, i dalje sam u šoku. Sve ovo može lako da se reši - rekla je Miljana, aludirajuć­i na to da još ima vremena da prekine trudnoću.

- Nemoj tako da pričaš, i ja sam u šoku, nismo to planirali, desilo se, ali šta sad da radimo. Rekao sam mami da si trudna, rekla je da je to između nas i, ako mislimo da živimo zajedno, da to uradimo i da imamo njenu podršku. Ona nema ništa protiv tvoje trudnoće i srećna je. Veruj u mene i nemoj da pitaš ljude da li te volim ili ne! Nikad te nisam slagao, srećan sam - poručio je Zola i dodao:

- Nemam volju da ubeđujem Mariju zbog svih komentara koji se tiču mene i naše porodice. Nemaju pravo da se mešaju u naš odnos. Oboje smo dovoljno zreli da sami donesemo odluku - rekao je on.

- Bila sam najstrašni­je osuđena kada sam prvi put ostala trudna u rijalitiju. Izgubila sam poverenje u sve posle svega što mi se dešavalo! I Ivan mi je pričao lepe stvari, pa se desilo šta se desilo. Ostavio me je kao psa. Detetu nije ni čestitao rođendan, sprdao se sa celom situacijom! Loše mi je i teško mi je. Sam znaš šta sam preživela i s depresijom. Psihički nisam bila dobro rekla je Miljana. Inače, Zola se u „Zadruzi“zadržao nekoliko sati, a Miljanina majka nije mogla da se smiri dok je on bio u „Zadruzi“i sve vreme je plakala.

Veruj u mene i nemoj da pitaš ljude da li te volim ili ne, imamo podršku moje majke

ZOLA

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia