Alo!

Manijak dobio 13 godina, silovao dva dečaka!

Monstrum iz okoline Kladova napastvova­o mališane od devet i 13 godina

-

Monstrum D. S. (36) iz okoline Kladova provešće 13,5 godina u zatvoru, pošto je u više navrata silovao dva dečaka od devet i 13 godina iz svog sela! Ovu presudu Višeg suda u Negotinu potvrdio je Apelacioni sud u Nišu, pa će okrivljeni biti odmah upućen iza rešetaka.

Monstrum je otkriven i uhapšen pre oko godinu dana, kada je silovao starijeg dečaka, koji mu je bio komšija. U istrazi je usledio novi šok, pošto se saznalo da je silovao i dečaka od svega devet godina.

- Starijeg dečaka je namamio na obalu Dunava, pod grlo mu je stavio komad stakla od slomljene flaše i prisilio ga na seksualni odnos. Zapretio mu je da će ga ubiti ako nekome bilo šta kaže. Posle toga, slao mu je preteće poruke na mobilni telefon i zakazivao mu sastanke. Dete je iz straha odlazilo na sastanke, a on ga je iznova silovao i primoravao na oralni seks saznalo

Nasilnik je otkriven KADA JE DEČAKOVA tetka primetila da joj SESTRIĆ KRADOM UZIMA cigarete. Pitala ga je ZBOG ČEGA JE PROPUŠIO, A DEČAK JOJ JE KROZ PLAČ SVE ISPRIČAO

se u istrazi.

Nasilnik je otkriven kada je tetka silovanog dečaka primetila da joj sestrić kradom uzima cigarete. Pitala ga zbog čega je propušio, a onda je dečak kroz plač sve ispričao. Pokazao joj je i poruke u mobilnom telefonu. U jednoj od njih je pisalo: „Ćao ljubavi, gde si dušo, dođi na Dunav da se volimo“.

Na istovetan način D.S. je zlostavlja­o i silovao dečaka koji je u tom momentu imao devet godina.

- On je 2017. prvi put silovao mlađeg dečaka. Kada se mališan u društvu drugova vraćao s fudbala, osuđeni ga je presreo, zapretio mu, a kasnije ga silovao - kažu nadležni. S. Z. B.

 ??  ?? Teča silovanog dečaka pokazuje
mesto gde se nasilnik iživljavao
Teča silovanog dečaka pokazuje mesto gde se nasilnik iživljavao
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia