Alo!

Marjanović u „Parovima“za 50.000 €!

- OLIVERA KONATAR

Zoran Marjanović, protiv koga je treći put podignuta optužnica za ubistvo supruge Jelene Marjanović, već nedeljama razmatra ulazak u rijaliti program „Parovi“, budući da mu je ponuđeno 50.000 evra za samo mesec dana koje bi po ugovoru proveo u vili, saznaje VIP.

Kako izvor blizak kompozitor­u navodi, Marjanović­u je rijaliti ponuda stigla nekoliko dana nakon što je održano pripremno ročište u slučaju ubistva Jelene Marjanović, na kojem se Zoran izjasnio da nije kriv.

- Zoran je ličnost koja pune tri godine privlači najveću pažnju javnosti. Ubistvo njegove supruge Jelene i dalje intrigira ceo region, pa ne čudi što je sada, kada mu je konačno počelo suđenje, dobio velikodušn­u ponudu za ulazak u rijaliti. Produkcija Televizije „Hepi“nije imala nikakvu sumnju da je on pravi izbor za najveću gledanost, zbog čega su ga pozvali na razgovor i ponudili mu 50.000 evra za samo 30 dana, koliko bi morao da bude u „Parovima“- priča izvor i ističe da bi Zoran u slučaju da u rijalitiju ostane duže za još veću sumu imao mogućnost izlaska iz rijalitija kada god je neophodno da se pojavi na sudu.

- Zoran je kao jedan od glavnih razloga da ne prihvati ponudu naveo obaveze prema sudu i svojim advokatima. Produkcija mu je obećala poseban prostor u kom će, kada god poželi, moći da se nalazi s advokatima, a koji neće biti pokriven kamerama. Takođe su objasnili da će, ako bude u rijalitiju, moći da izađe kada god mu je zakazano suđenje i kad god su pripreme za sud, koje s advokatima često ima - objašnjava izvor i tvrdi da se Marjanović plaši da uđe iako mu je novac preko potreban.

- On je u prvi mah odbio ponudu uz objašnjenj­e da ne želi pritisak

Kompozitor koji je optužen za ubistvo supruge i pevačice Jelene Marjanović tražio posebne uslove za ulazak

u toku suđenja za ubistvo, ali shvatio je da je 50.000 evra za samo 30 dana u rijalitiju zaista velika suma. Njemu je novac zaista potreban, budući da slabo zarađuje i da mu je glavni fokus suđenje za ubistvo. I dok se sa jedne strane plaši da bi ga narod ponovo osudio, s druge je jasno da je njegov život već tri godine jedna vrsta rijalitija i da više ništa ne može da izgubi - kaže izvor i otkriva da će odluku o ulasku u „Parove“Zoran doneti krajem nedelje.

- Ponuda koju je dobio uznemirila je Zorana do te mere da svaki dan razmišlja šta da uradi i kako. I sam je rekao da mu to nikako nije trebalo sada dok traje suđenje, ali novac je novac. Svaki dan menja odluku. Jedan dan zahvali produkciji na ponudi i odbije, drugi dan kaže da razmišlja i da nije siguran i tako ukrug. Njegov konačan odgovor znaće se krajem nedelje, ali nema sumnje da će, ukoliko prihvati ponudu, to napraviti haos u javnosti - zaključuje izvor za VIP! Mi smo tokom jučerašnje­g dana pokušali da saznamo i od Zorana Marjanović­a šta namerava da uradi, ali se on do zaključenj­a ovog broja nije javljao na telefon.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Produkcija mu je obećala poseban prostor koji neće biti pokriven kamerama. Ako bude u rijalitiju, moći će da izlazi na suđenja i sastanke s advokatima
Produkcija mu je obećala poseban prostor koji neće biti pokriven kamerama. Ako bude u rijalitiju, moći će da izlazi na suđenja i sastanke s advokatima

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia