Alo!

TO JE BILO VREME KAD SE ŽIVELO!

- VESNA ĐORĐEVIĆ

Glavni protagonis­ti serije „Crveni mesec“, koja će 7. oktobra početi da se prikazuje na TV „Pink“, prošetali su i provozali se u kočijama Trgom republike i Knez Mihailovom ulicom.

U autentični­m kostimima, sa šeširima i kišobranim­a želeli su da sugrađanim­a približe svoje uloge, ali i epohu u kojoj se radnja serije događa. Ivana Dudić, Olga Odanović, Jelena Gavrilović, Nada Macanković, Aleksandar Srećković Kubura i mnogi drugi bili su glavna atrakcija slučajnim prolaznici­ma.

- Jedva čekam da serija počne da se prikazuje i da čujem sud naroda. Imam veliku tremu, ne samo zbog glavne uloge koja mi je poverena već zbog toga što se do sada nikada ništa slično nije snimalo - rekla je za „Alo!“Ivana Dudić i otkrila da je uživala na setu.

- Ima 120 epizoda, a mi smo tek negde na pola. Drago mi je da sam igrala s velikanima srpskog glumišta od kojih sam mogla puno toga da naučim. Olga Odanović igra moju baku, šta bih vam više rekla. Svaki glumac može samo da poželi takvu ulogu, takvu seriju i takve partnere na setu - kaže uzbuđeno za „Alo!“Dudićeva.

Olga Odanović kaže da bi se rado vratila u tu epohu i da se tada, ako izuzmemo ratove, lepše živelo.

- Vidite samo ove prelepe kostime. U njima se žena zaista oseća kao žena i kao dama, a ne u ovim modelima koji se danas nose i prodaju. S druge strane, nije bilo mobilnih telefona, kompjutera... Sve je bilo puno lepše, iskrenije, čini mi se mirnije kaže Olga za „Alo!“i dodaje zbog čega joj još kostimi odgovaraju.

- Ja sam žena u godinama i imam slabu cirkulacij­u. Odgovara mi da na sebi imam kostim od tri kilograma - šalila se Olga.

Ivana Dudić, Jelena Gavrilović i Olga Odanović prošetale Knez Mihailovom u kostimima s početka 20. veka

 ??  ?? GLUMCI PREDSTAVIL­I SERIJU „CRVENI
MESEC“
GLUMCI PREDSTAVIL­I SERIJU „CRVENI MESEC“
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia