Alo!

Dobio posao pa zaklao majku!

Mladić (20) počinio stravičan zločin

-

Tatjana Tomić zatečena u lokvi krvi, njen sin Pavle uhapšen zbog ubistva

Jeziva porodična tragedija! Kik bokser Pavle Tomić (20) iz Kaluđerice izbo je svoju majku Tatjanu (56) nožem po grudima, a posle toga ju je preklao!

Posle krvavog zločina, istrčao je sa nožem iz kuće i krenuo ka Vinči, ali ga je policija pronašla posle samo 10 minuta i uhapsila ga je. On je nedavno raskinuo s devojkom iz Vinče, pa se sumnja da je posle ubistva majke krenuo ka njoj, ali je to, srećom, sprečeno!

Tragedija se dogodila juče, oko tri ujutro, u Gračaničko­j ulici u Kaluđerici, u iznajmljen­om stanu porodice Tomić.

- Pavle je uzeo nož i nekoliko puta je izbo majku po grudima, a zatim joj je nožem prerezao grkljan. Prethodno nije bilo nikakve svađe. On je iznenada ustao iz kreveta, iz čista mira uzeo nož i napao majku. Posle zločina istrčao je iz kuće, držeći krvavi nož u rukama, zbog čega postoji sumnja da je želeo još nekoga da ubije. Krenuo je prema Vinči, a tamo živi njegova bivša devojka. Policija ga je uhvatila 10 minuta posle poziva njegovog oca i tako sprečila moguće krvoprolić­e - navodi naš izvor blizak istrazi i dodaje da je mladić nije bio pri sebi kada je uhapšen.

- Pričao je nepovezano, dok je na saslušanju u policiji govorio nebuloze, počev od marsovaca do baklava. Kasnije, kada se malo smirio, rekao je da je posumnjao da majka vara njegovog oca. Međutim, nejasno je da li je to umislio. S njim će morati da razgovaraj­u psihijatri da bi utvrdili da li je možda psihijatri­jski bolesnik - kaže naš sagovornik i otkriva da su inspektori, koji su ga saslušaval­i, bili u šoku.

U trenutku zločina, u stanu su bili Pavlovi otac Darko i mlađi brat. On je kao fizioterap­eut nedavno dobio stalni posao i juče je trebalo da počne da radi. Međutim, umesto prvog radnog dana u svojoj struci, on je počinio zločin i završio iza rešetaka.

- Tomići su iz Mirijeva, a celog života su živeli kao podstanari! Mučili su se, pa

Pavle je u policiji govorio NEBULOZE, POČEV OD MARSOVACA DO BAKLAVA

ISTRAGA

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia