Alo!

Neverna žena rasturila „pevce“

OPŠTE RASULO U REDOVIMA SLEDEĆEG PROTIVNIKA CRVENE ZVEZDE U LIGI ŠAMPIONA

-

Šta se to, dođavola, dešava s Totenhemom? Prošlogodi­šnji finalista Lige šampiona doživeo je katastrofa­lan poraz od Bajerna u drugom kolu Zvezdine grupe B u Ligi šampiona. Bavarci su slavili usred Londona s neverovatn­ih 7:2!

Londonski „pevci“su u ogromnom problemu, iako su tokom sezone 2018/19. proživeli pravu bajku. Tim je u očajnom stanju, a prema saznanjima medija s Ostrva, igrači ne razgovaraj­u međusobno, i to iz potpuno bizarnih razloga. Navodno, Totenhem trese skandal, čiji su glavni akteri Jan Vertongen i Kristijan Eriksen. Defanzivac iz Belgije je navodno imao seks-aferu sa suprugom danskog veziste Sabrinom. Igrači su se zbog toga i potukli, a u kompletan skandal umešan je i Hari Kejn, koji je otvoreno stao na stranu Eriksena i zatražio od uprave da Vertogenu ne produže ugovor. Odnos Belgijanca i Danca nije jedini problem u redovima „pevaca“. Naprotiv.

Sve je jasnije i da je prekipelo Maurisiju Poketinju. Posle poraza od Bajerna, trener Totenhema nije ni ušao u svlačionic­u već je direktno otišao na pres konferenci­ju. Dugo već traju govorkanja da je Argentinac prvi pik Florentina Pereza za novog šefa struke u Real Madridu. Dosad sve je ukazivalo na to da neće prihvatiti ovu ponudu, ali... Mediji u Engleskoj tvrde da je njegov odnos s vlasnikom Danijelom Levijem očajan, da ratuju u vezi s dovođenjem pojačanja...

Posebna priča je nezadovolj­stvo Harija Kejna, prve zvezde tima. Napadač želi da igra u timu koji osvaja trofeje, a Totenhem to, očigledno, ne može. Da je frustriran, moglo je da se zaključi i po tome što je posle remija protiv Olimpijako­sa u prvom kolu Lige šampiona, izjavio:

- Nismo ni mladi, nismo ni neiskusni. Pravimo stalno iste greške besneo je Kejn.

Sve u svemu, u Totenhemu je potpuno rasulo.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia