Alo!

Bojaniću, džukelo, popuši mi ku*ac!

- K. L.

Folk pevač Miloš Bojanić dugo nije bio u rijalitiju, ali i dalje zna da pravi skandale. Naime, čim je ušao u „Zadrugu“, Bojanić je napravio lom. Dok su ga neki zadrugari dočekali s osmehom, poput Dalile, Dejana i Miljane Kulić, sa dugogodišn­jim prijatelje­m Lepim Mićom odmah se posvađao.

Pevač je još u studiju kod voditeljke Dušice Jakovljevi­ć otkrio da ga Lepi Mića nervira i da će sa njim imati problema.

- Lepi Mića priča da mi je prijatelj, a mi smo samo poznanici. Ne znam šta je umislio. Prvo, on nije lep! Za razliku od Lepe Brene i Lepe Lane, Mića uopšte nije lep - ispričao je folker u studiju, a onda je sve to rekao i Mići u lice.

- Mićo, ti si folirant, mi nikada nismo bili prijatelji. Mi smo poznanici, jer se ja sa prostacima kao što si ti ne družim - rekao je Bojanić, a Mića mu je besno odgovorio.

- Kaži, brate, da li sam ti nešto ružno učinio?! Koliko sam puta bio kod tebe kući? Nastupali smo preko 100 puta zajedno - vikao je Mića, ali Bojanić je ostajao miran i nije mu dozvolio da ga isprovocir­a.

- Možda si dolazio kada ja nisam bio kod kuće. Ne znam o čemu pričaš. Dosta si držao predavanje, Mićo, dosta si je*ao majku ovoj deci. Eto, to je taj ružni Mića. Neće on više govoriti nikome da puši ku*ac i svima da psuje majku - rekao je Bojanić, a Mića je urlao na sav glas.

- Ma, puši ku*ac, bre! Sram te bilo, džukelo jedna! Napuši mi se ku*ca, je l’ si čuo, Bojaniću? Sram te bilo, Bojaniću. Pevali smo na sajmu svaku treću noć i svaku noć dobije po 700-800 maraka. Onda peva jedan sin, pa drugi sin - vrištao je Mića.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia