Alo!

Svađao se sa ženom, ali nije bio pijan

Brat proslavlje­nog košarkaša Nikole Jokića navodno je nasrnuo na ženu i pretio da će je udaviti, no njihov tata za „Alo!“kaže da su to laži

- E. A.

Brat proslavlje­nog košarkaša Nikole Jokića, Strahinja, ponovo je dospeo u žižu javnosti zbog svog agresivnog ponašanja.

Kako je objavio „Denver post“navode iz policije, on je bio u svom stanu sa jednom ženom, a u nekom trenutku, ona je želela da napusti apartman, ali ju je Jokić grubo zadržao i sprečio da ode, navodi se u dokumentu policije u koji su mediji imali uvid.

Tada je žena izašla na balkon i dozivala u pomoć, ali ju je stariji Jokić zgrabio i počeo da je davi. Navodno joj je govorio „da će je gušiti dok ne zaspi“. Žena je zatim pokušala da pozove policiju, ali joj je Jokić oduzeo telefon. Ipak, ona je uspela da pošalje poruku preko kompjutera poznaniku, koji je zatim obavestio policiju, a ona je uhapsila Jokića.

- Kancelarij­a okružnog tužioca u Denveru prihvatila je optužbe za ovaj napad - izjavila je Karolin Tejlor, portparolk­a tužilaštva, a Strahinji po ovim optužbama preti od pet do 16 godina zatvora.

S druge strane, Branislav, otac Strahinje Jokića, za „Alo!“kaže da je šokiran kako se vest o njegovom sinu plasirala u domaćim medijima, te tvrdi da njegov sin nije kriv.

- Muka mi je više da pričam šta i kako. Sve što se juče pisalo kod nas - nije tačno. Svi pišu kako je to bila „neka žena“. Nije ona neka žena, već njegova žena. Moj sin nije bio pijan, između njih je došlo je do male bračne čarke, ali nije bilo ništa što bi izazvalo ovoliki senzaciona­lizam - rekao je Branislav za „Alo!“, pokušavaju­ći da stane u odbranu svog sina.

Strahinja i Nemanja, starija braća Nikole Jokića, poznati su u Americi i vrlo često prisustvuj­u mečevima svoga brata. Strahinja je već imao napad besa u javnosti, kada se iznervirao zbog arbitra, zbog čega je moralo da reaguje obezbeđenj­e.

Zanimljivo da je Nemanja Jokić igrao košarku, ali pošto u njoj nije uspeo da se ostvari kao košarkaš, odlučio je da počne da se bavi ultimat fajtom.

Kancelarij­a okružnog tužioca u Denveru prihvatila je optužbe za ovaj napad

KAROLIN TEJLOR, portparolk­a tužilaštva

 ??  ?? Došlo je do male bračne čarke, ali nije bilo ništa što bi izazvalo ovoliki senzaciona­lizam:
Branislav Jokić
Došlo je do male bračne čarke, ali nije bilo ništa što bi izazvalo ovoliki senzaciona­lizam: Branislav Jokić
 ??  ?? Nikola sa devojkom Natalijom i braćom Nemanjom i Strahinjom
Nikola sa devojkom Natalijom i braćom Nemanjom i Strahinjom
 ??  ?? Strahinji preti do 16 godina zatvora
Strahinji preti do 16 godina zatvora

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia