Alo!

Došao je u Srbiju kako bi mi se osvetio!

- R. J.

Manekenka Tanja Đukić (24), koju je u junu ove godine zverski pretukao bivši dečko, Turčin Čagri Tortop, ponovo je u strahu! Taman što je uspela da pobedi traume koje je na nju ostavila ta noć i nastavila sa svojom karijerom, njen bivši dečko odlučio je da je zaplaši. Naime, pored toga što joj je stalno pretio preko prijatelja, Čagri se odlučio da dođe u Srbiju, odakle objavljuje fotografij­e.

- Došao je u Srbiju, objavljuje fotografij­e i dokazuje da mu niko ne može ništa. U našu zemlju dolazio je samo nekoliko puta sa mnom, ništa ga drugo nije vezivalo za Srbiju. U strahu sam za svoju porodicu. On zna gde žive, a pretio je i njima. U šoku sam, on je psihopata i samo on zna šta je u njegovoj bolesnoj glavi - rekla je za „Alo!“Tanja, koja se nada da je ovakav njegov potez samo provokacij­a.

Međutim, za svaki slučaj, upozorila je svoju porodicu, posebno sestru, o svemu što se događa.

- Preko prijatelja mi je poslao poruku da ću zažaliti što pravim šou u njegovoj državi. A ja mu ništa ne prkosim, živim normalno, radim, ne provociram ga. Ja sam u Turskoj sedam godina, a njega sam upoznala pre tri, tako da moj boravak ovde nema veze sa njim. Javila sam sestri da ne ide u školu i da ne izlazi, ne daj bože preko nje da mi se osveti. Možda planira nekog i meni da pošalje dok je on u Srbiji, pa da izgleda da nema veze sa tim. Ali i to sam rešila, sklonila sam se i ja. Čovek je ozbiljno bolestan i veoma inteligent­an, tako da se plašim šta je sve smislio - kaže ekskluzivn­o za „Alo!“manekenka.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia