Alo!

Deèko me je prodao u belo roblje!

-

Sanja Mirkov je još jednom uspela da šokira cimere u vili „Parova“priznanjem da je bila žrtva trgovine ljudima, te da ju je bivši dečko na prevaru odveo u Nemačku, gde je počela da radi kao prostitutk­a. Sanja je ispričala da je svakodnevn­o imala seks sa više od pet muškaraca i da je u tom periodu počela da koristi narkotike, kako bi lakše podnela svoj posao.

- Teško mi je da pričam o tom periodu, ali bila sam mlada, naivna i zaljubljen­a. Dečko s kojim sam tada bila ubedio me je da me voli i zajedno smo otišli u Nemačku. Nisam znala šta će tamo da me snađe - da ću biti zarobljena u paklu prostituci­je i da će me prodati u belo roblje - započela je Sanja priču i nastavila:

- Uzeo mi je telefon i pasoš, a dnevno sam morala da obradim bar pet-šest mušterija. Sve što bih zaradila on mi je uzimao, a meni je davao novac samo za hranu i osnovne potrebe. Zbog tog posla počela sam da koristim narkotike jer da nisam bila drogirana, ne bih mogla da izdržim sve to ispričala je Sanja.

- Počela sam da se drogiram, pošto me je bivši dečko na to naterao. Srećom, nisam koristila heroin, već kokain i bilo mi je koliko-toliko lakše da se izvučem iz cele te priče. Naravno, imala sam krize, ponekad ih imam i sada, ali brzo se saberem i staložim - rekla je rijaliti učesnica i detaljno opisala na koji način je uspela da pobegne iz kandži prostituci­je.

- Pobegla sam od bivšeg dečka kada je on poslom otišao u Sloveniju. Našla sam pasoš u stanu, pozvala sam drugaricu da mi pošalje sto evra, kako bi kombi iz Beograda došao po mene - navela je Sanja i otkrila da je bivši nije jurio nakon bekstva.

- Kada sam se vratila u Srbiju, nastavila da se bavim prostituci­jom, ali samo po potrebi. Sada sam završila sa svim tim i želim normalan posao i život - zaključila je Mirkova. E. A.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia