Alo!

Ćerka ga bodri, bivša cura gleda

-

Rulet ili blekdžek, uz poneku času „malbeka“, pa na stadion. Po „bingo“, prvi otkako kormilari Gimnazijom.

Dijego Maradona još traži formulu za trenerski prvenac u klubu iz La Plate. Tri poraza u toliko utakmica naterala su stratega „srebrnih vukova“da odvede ekipu u karantin. Slučajno ili ne, on traži mir u kazinu-hotelu u dolini Učo, nadaleko čuvenoj po vinogradim­a. Neki mediji iz Mendoze, gde će Godoj Kruz sutra ugostiti „gimnazijal­ce“, prenose da je Maradona tamo od utorka. Drugi, međutim, najavljuju da 58-godišnji trener danas dovodi izabranike i vodi ih pravo u Vistu Flores, mesto udaljeno 92 kilometara od grada u kojem će utakmica biti odigrana.

„Fuente major“ima bazen, fudbalska igrališta, vinograde, kockarnicu... Za smeštaj se bira, kako se navodi, zbog diskrecije. Zato tu odsedaju brojni glumci i muzičari, a sada će i najslavnij­i Argentinac. Naravno, u hotelu nisu potvrdili da će ugostiti Maradonu i fudbalere Gimnazije, koji se ni pod vođstvom čuvenog šefa nisu pomerili s dna tabele Superlige Argentine. Možda im se posreći boravak u podnožju Anda, u regiji u kojoj se nalazi zvanično najbolji vinograd na svetu.

Dijego Maradona će, inače, posle 24 godine izaći na teren stadiona „Malvinas Argentinas“u Mendozi, prethodni put je tamo bio kao trener Rasinga 1995.

Ž. VUJIČIĆ

Podrška: Ćerka Đanina

Maradona je debitovao porazom u La Plati od Rasinga (1:2), zatim je njegov tim izgubio na gostovanju Taljeresu u Kordobi istim rezultatom, da bi pretrpeo neuspeh i protiv River Plate kod kuće (0:2). U duelu sa slavnim klubom, Dijegu nije pomogla ni podrška ćerke Đanine.

Na tribinama stadiona „Boske“, doduše tokom treninga, viđena je i Rosio Oliva, s kojom je Maradona obnovio vezu posle burnog raskida zimus. Nekadašnja fudbalerka Rivera priključil­a se tehničkom rukovodstv­u ženskog tima Gimnazije.

Pred sutrašnje gostovanje Godoju, slavni Argentinac držaće ekipu u karantinu u hotelu nadomak najboljeg svetskog vinograda

 ??  ??
 ??  ?? Devojka: Rosio Oliva
Devojka: Rosio Oliva

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia