Alo!

UŽAS: Golim rukama èereèio majku i baku!

Marko Puzović (28) iz Bogatića ubio majku ponavljaju­ći „da nijeimao seks na tavanu“

-

Marko je prilikom hapšenja ponavljao „da je zemlja ravna ploča“i neprekidno vikao „da nije imao seks na tavanu“!

Zverski ubio majku Desanku (63) i pretukao baku Veru (86), najverovat­nije u trenutku nervnog rastrojstv­a! Marko Puzić (28) iz Bogatića, koji se tereti za ubistvo i premlaćiva­nje, smešten je u ludnicu, budući da je iz čista mira, golim rukama, čerečio majku i iščupao joj uvo i vilicu, saznaje „Alo!“.

Prema rečima našeg izvora bliskog istrazi, Marko je prilikom hapšenja ponavljao „da je zemlja ravna ploča“i neprekidno vikao „da nije imao seks na tavanu“!

Stravičan zločin se dogodio popodne 2. oktobra, kada je Marko Puzić iz nepoznatog razloga nasrnuo na majku i baku.

- Marko je nasrnuo na majku i baku u njihovom dvorištu. Uspaničene žene su pobegle u komšijsko dvorište, ali ih je monstrum sustigao. Brutalno ih je udarao i kidao golim rukama. Bilo je užasno jer je u tom trenutku imao nadljudsku snagu… Majci je bukvalno otkinuo uvo i iščupao joj vilicu. Udarao ih je bez prestanka, dok je krv šikljala na sve strane. Baka Vera je od udaraca pala u nesvest - kaže naš izvor blizak

istrazi.

Odmah je pozvana policija, ali se Marko ni tada nije zaustavio već je nasrnuo na policajce i njihov automobil! Policiji je u prvom pozivu javljeno da nepoznati mladić divlja ulicom i viče „da je Isus u pravu“!

- Po primljenom pozivu, prva patrola sa dva policajca, uputila se ka mestu zločina. Kada su ušli u ulicu, Marko je iskočio iz žbuna i svom silinom udario pesnicom u staklo policijsko­g automobila. Udarac je bio toliko jak da je odmah puklo celo staklo.

Osumnjičen­i je iskočio iz žbuna i pesnicom razbio staklo policijsko­g automobila. Osam policajaca ga je jedva savladalo, nakon čega mu je Hitna

pomoć dala injekciju za smirenje

Sumnja se da je Marko imao psihički poremećaj, a da su steroidi koje je koristio povećali njegovu agresivnos­t

ISTRAGA

Policajci su skočili na njega, ali je bio toliko agresivan da su ga jedva oborili na zemlju. Nisu mogli da mu stave lisice, pa je pozvana druga patrola s dva policajca i treća u kojoj su bila njih četvorica. Tek tada su uspeli potpuno da ga savladaju. On je ponavljao „da je zemlja ravna ploča“i neprekidno vikao „da nije imao seks na tavanu“! U međuvremen­u je došla i Hitna pomoć i ubrizgala mu injekciju za smirenje, ali on nije prestajao da priča nepovezane rečenice - priča naš sagovornik.

Prilikom hapšenja Marko je bio natopljen krvlju, dok mu je ruka bila isečena, najverovat­nije od udarca u staklo automobila.

- Sumnja se da je Marko imao psihički poremećaj, a da su steroidi koje je koristio povećali njegovu agresivnos­t. Nije bio zaposlen, ali nikada nije bio asocijalan. Imao je društvo, svirao je gitaru, a kod kuće je podizao tegove i bildovao. Koristio je steroide i anabolike, koji su verovatno negativno uticali na njegovo već loše psihičko stanje. Povremeno je bio nenormalno nervozan. Smirivao se šetnjom kroz grad, ali nikoga pre ovog nije napao. Donedavno je imao i devojku s kojom je raskinuo, pa postoji sumnja da je možda i to uticalo na njegovo nervno rastrojstv­o - kaže poznanik porodice.

Na majku je nasrnuo kada je pokušala da ga smiri posle

neprekidno­g ponavljanj­a „da nije imao seks na tavanu“.

- Izgleda da je on zaista imao odnos s nekom devojkom na tavanu i da ga je neko video. Iz nekog razloga ga je to uznemirilo. Počeo je da ponavlja da to nije istina, a majka mu je prišla da ga smiri, posle čega je počeo da je udara. Imao je potpuno pomračenje svesti - kaže naš izvor iz istrage.

Desanka Puzović sahranjena je juče na lokalnom groblju u Bogatiću.

E. SADIKU - N. GAVRILOV

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia