Alo!

Blejk i Rajan dobili treće dete!

-

Glumački par Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds dobili su prinovu pre dva meseca, ali je ta vest sve do sada držana u tajnosti.

Glumici i njenom izabraniku ovo je treće dete, a pol bebe zasad nije poznat, prenosi „Dejli mejl“.

Blejk i Rajan su sredinom aprila bili u Rovinju, gde je on snimao scene za film „Hitman’s Wife Bodyguard“, a tada niko nije uspeo da primeti njen stomak, budući da je stalno nosila široku odeću.

Međutim, trudnoća je potvrđena kada se par u maju pojavio na premijeri filma „Decetive Pikachu“, a Blejk je tada ponela prelepu žutu haljinu u kojoj se ocrtao njen trudnički stomačić. Nakon toga nisu komentaris­ali ništa vezano za dolazak trećeg deteta na svet.

Blejk je pre nekoliko godina za strane medije navela da priželjkuj­e veliku porodicu i da bi volela da ima čak desetoro dece.

- Moj suprug je imao dobro i normalno vaspitanje i želimo da naša deca imaju isti život kao što smo mi imali. Nikad ih ne bismo uskratili za nešto, to bi zaista bilo sebično - rekla je ona tada.

Blejk i Rajan su 2014. godine dobili ćerku Džejms, a 2016. naslednicu Ines.

Inače, Blejk Lajvli se proslavila nakon uloge u seriji „Gossip Girl“, u kojoj je tumačila lik Serene van der Vudsen, a svog izabranika Rajana Renoldsa upoznala je 2010. na snimanju filma „Green Lantern“. Renolds je tada bio u braku sa Skarlet Džohanson, a Blejk je bila u vezi s kolegom iz serije „Gossip Girl“. Godinu dana nakon što su se upoznali započeli su vezu.

- Izašli smo na dupli sastanak, ja sam bio sa drugom ženom, a Blejk sa drugim muškarcem. To je bio najčudniji sastanak ikada jer sam gledao više u Blejk nego u moju pratilju. Brzo smo shvatili da smo jedno za drugo - ispričao je Rajan svojevreme­no.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia