Alo!

Vojnik sluèajno ubijen u lovu?

TRAGEDIJA: Lovac Srđan Đorđević, otac jednogodiš­nje devojčice pronađen mrtav kod Vranjske Banje

-

Užas kod Vranjske Banje! Vojnik Srđan Đorđević (37) iz Vranja pronađen je s ranom u grudima u ataru sela Prvonek kod Vranjske Banje, a sumnja se da je ubijen tokom lova, budući da je na grudima imao ranu od sačmare.

Tragedija se dogodila juče oko šest sati u okolini sela Prvonek, kada je sa drugom otišao u šumu, u lov na divljač.

- Bio je sav krvav, a na grudima je imao jednu prostrelnu ranu, najverovat­nije od sačme ispaljene iz lovačke puške. Lekari su mogli samo da konstatuju smrt muškarca - navodi izvor blizak istrazi.

Istraga utvrđuje da li je reč o ubistvu ili o nesrećnom slučaju.

- Bio je u lovu sa još jednim mladićem, koji mu je prijatelj i kolega. Obojica rade pri vojsci. Telo je pronađeno u blizini brane kod jezera Prvonek‚ to je sve što znamo - kaže jedan meštanin.

Kako saznajemo, Đorđević je bio pripadnik Vojske Srbije i išao je u mirovne misije širom sveta.

- Bio je pasioniran­i lovac i redovno je išao u lov sa drugom iz Vranjske Banje. Ovog puta je, nažalost, izgubio glavu. Za sobom je ostavio ćerku od svega godinu i po dana, oženio se pre nekoliko godina - navodi izvor.

Prema rečima prijatelja, Đorđević je bio jako vredan, ali se mučio od malih nogu.

- Rano je ostao bez oca, snalazio se kako je znao i umeo. Sam je sazidao kuću, a kažu da je bio odličan vojnik. Završio je Visoku školu primenjeni­h strukovnih studija. Komšije su ga poslednji

Telo Srđana Đorđevića (37) iz Vranja pronađeno je u blizini brane kod jezera Prvonek, a sumnja se da je pogođen dok su lovili divljač

put videle noć uoči tragedije kada je majku odvezao na stanicu i ispratio je kući u Trgovište - kaže prijatelj nesrećnog vojnika.

Telo je poslato na obdukciju kako bi utvrdilo da li je reč o nasilnoj smrti ili nesrećnom slučaju. N. GAVRILOV

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia