Alo!

Balša lider opozicije umesto Đilasa?!

Stranci daju šut kartu kompromito­vanom tajkunu

-

Poslanik i funkcioner DS-A boravio je mesec dana u Nemačkoj, gde je obučavan kako da preuzme vodeću ulogu u taboru opozicije. Iako u narodu važi za tatinog sina koji se baškari na luksuznim destinacij­ama, strancima je prihvatlji­vo što je građanski orijentisa­n

Balša Božović, poslanik i funkcioner DS-A, boravio je mesec dana u Nemačkoj, gde je obučavan kako da preuzme veću ulogu u taboru opozicije, saznaje „Alo!“iz izvora bliskih opoziciona­rima.

- Stranci su svesni da narod u Srbiji ne želi aktuelne vođe opozicije, te na sve načine pokušavaju da nađu kadrove koji bi u budućnosti mogli da izađu na megdan aktuelnim vlastima. Dragan Đilas, koji na sve načine pokušava da se nametne kao jedini opozicioni lider, nije ostao u lepom sećanju građanima Beograda dok je bio na čelu grada, a u ostatku Srbije ga prepoznaju kao čoveka koji se enormno obogatio dok je bio na vlasti.

Stranci su svesni da Đilas ima male šanse jer u narodu važi za tajkuna - objašnjava­ju naši izvori i dodaju da je sličan slučaj i sa liderom Narodne stranke.

- Vuk Jeremić ima još gori pedigre na Zapadu jer je umešan u međunarodn­e afere. Dobijao je pare od Ambasade Katara, a ta zemlja se dovodi

u vezu sa finansiran­jem terorista, te je strancima i Jeremić potpuno neprihvatl­jiv. O Bošku Obradoviću da ne pričamo, on em što ne ume da vodi ni sopstveni pokret koji je pred raspadom, em je okoreli desničar - objašnjava­ju naši izvori i dodaju da stranci pokušavaju da nađu nekog ko nije toliko uprljan.

- Budimo realni, Balša Božović u Srbiji važi za tatinog sina koji se baškari na luksuznim destinacij­ama i koji se u životu nije pomučio, ali je strancima prihvatlji­vo to što se bori za prava LGBT populacije, što je građanski orijentisa­n i spreman da sluša. Te se negde nadaju da on i Sergej Trifunović mogu da predvode građanski orijentisa­ne birače - navode naši izvori.

Da je Božović i te kako spreman da sluša naređenja koja dolaze od stranaca, pokazuje i to što se otvoreno suprotstav­io Zoranu Lutovcu, aktuelnom lideru DS-A, i insistira na tome da ta stranka učestvuje u razgovorim­a vlasti i opozicije uz posredovan­je Evropskog parlamenta. EKIPA ALO!

Stranci su svesni da narod u Srbiji ne želi aktuelne vođe opozicije, te na sve načine pokušavaju da nađu nove kadrove

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Ne brini, Điki, ja samo sprovodim naučno istraživan­je:
Balša Božović
Ne brini, Điki, ja samo sprovodim naučno istraživan­je: Balša Božović

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia