Alo!

Daj pare ili aeu abortirati!

Zadrugarka Miljana Kulić

-

Miljana ucenila Zolu: „Hoću da mi daš sve pare koje zaradiš u rijalitiju, ako nećeš, onda zaboravi na mene i bebu“

„Ako nećeš, onda zaboravi na mene i bebu, hoću da mi daš sve pare koje budeš zaradio u rijalitiju“, govorila je ona

Miljana Kulić čvrsto je odlučila da rodi dete Lazaru Čoliću Zoli - pod uslovom da dobije novac za to! Temperamen­tna Nišlijka šokirala je publiku i zadrugare kada je od Zole tražila da se odrekne velikog dela honorara u korist njihovog nerođenog deteta. Naime, čim je ušao u „Zadrugu“, Miljana mu je zapretila da će abortirati ukoliko se pismeno ne obaveže da će veliki deo novca koji bude zaradio u rijalitiju dati njoj!

Naše dete treba da ima sve najbolje i najskuplje, moramo da mu OBEZBEDIMO BUDUĆNOST

- Da li hoćeš da se odrekneš 85 odsto svog honorara za dete? Nemam poverenje u tebe i zbog toga mi je potrebno da potpišeš da se odričeš velikog dela honorara u koristi deteta. Ako nećeš, onda ništa - navaljival­a je Miljana na Zolu čim je ušao u rijaliti.

- Miljana, ne možeš da me ucenjuješ. Hoćeš da kažeš da treba da kupim svoje dete, da treba da ti platim da ga rodiš - govorio je Zola u neverici.

- Sutra idemo da potpišeš da ćeš se odreći novca, ako nećeš, onda ništa. Ne verujem ti jer znam da novac trošiš na marihuanu i alkohol, a deca koštaju - ponavljala je Miljana.

- Dočekala si me kao klošara. Umesto da me zagrliš i poljubiš, ti me ucenjuješ. Hteo sam da te obradujem i da ti kažem da sam počeo da tražim stan za nas u blizini vrtića. Moja mama te podržava i biće ti na raspolagan­ju za sve što nam bude trebalo. Razume te i opravdava u potpunosti jer sam ja tako odrastao. Neću da potpisujem ništa - rekao je Zola.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia