Alo!

Rijaliti je*aèice, aeeš me oterati!

-

Otkako je Lazar Čolić Zola ušao u treću sezonu „Zadruge“, Miljana i Marija Kulić ne prestaju da se sukobljava­ju! Svađa Miljane i Marije počela je kada je Miljana odlučila da se nakon završetka rijalitija sa sinom Željkom odseli iz Niša! Međutim, Marija je tokom svađe brzo izgubila kontrolu, pa je u jednom trenutku ćerku nazvala „ludačom“i „rijaliti je*ačicom“!

- Željka ne možeš da odvedeš jer njega od rođenja ja čuvam. To ni na pamet ne sme da ti padne! Zola ti je pričao da ne vidi budućnost sa tobom, a vi ste nakon toga ipak napravili dete. Našao je sa tobom ludačom da pravi bebu. Miljana, ti se nećeš promeniti i sigurno će naići period kada ćete se posvađati,

„Đubre jedno pokvareno, je*eš se gde stigneš, zbog tebe mi se ne živi“, plakala je ona

pa ćeš ga udariti, ogrebati... počela je priču Marija.

- Sram te bilo, samo slušam šta pričaš. Uvek me vređaš i uživaš da budem nesrećna. Sada ti se kunem da se neću vratiti u Niš i da mi ništa od tebe ne treba jer mi sve prebacuješ - govorila je Miljana.

- Tvoj pileći mozak jedino može da misli da ne želim da budeš srećna. Najsrećnij­a bih bila kada bih znala da te Zola voli i da znam da ćeš, kada ja umrem, biti u sigurnim rukama. Đubre jedno pokvareno! Zbog tebe ću se i u grobu okretati. Kada me budeš izgubila, džaba ti posle sve, a milion puta si rekla da ne možeš da živiš bez majke. Meni se ne jede, ne oblači, ne šminka mi se, ne živi mi se, ništa mi se ne radi - govorila je Marija kroz suze, a potom je osula paljbu po Zoli.

- On je najobičnij­i mrtvak,

Zola mi je dečko i normalno je da vodimo ljubav

MILJANA

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia