Alo!

Voða „grobara“umro u teretani!

Ovog leta se takmičio u izvlačenju konopca, sam protiv petorice!

- S. DŽ. S.

Bahato! Kamere su snimile napadača koji je Srđanu Srđi Joloviću, vlasniku kluba „Tabu“u Novom Pazaru, „Molotovlje­vim koktelom“zapalio džip BMW X5 i deo kuće, ali istraga tapka u mestu zbog navodnog nedostatka dokaza!

Napad se dogodio 25. septembra, pola sata posle ponoći, u Ulici Stane Bačanin u centru Novog Pazara. Požar je zahvatio i deo kuće, a policija je tog dana nekoliko osumnjičen­ih privela na informativ­ni razgovor. Kako je preneo portal „Saznajmo“, jedan od osumnjičen­ih bio je i Imran Zoranić, sin Kasima Zoranića, visokog funkcioner­a SDPS-A. Saslušan je u policiji i pred zamenikom tužioca Muhedinom Dedićem, a trebalo je da bude podvrgnut ispitivanj­u na poligrafu zajedno sa ostalim osumnjičen­ima.

- Motiv Zoranića da izvrši napad mogao bi biti osveta Joloviću. On je prošle godine dao u javnost snimak na kojem se vidi kako Zoranić brutalno napada nožem mladića i više puta ga ubada u grudi, stomak i leđa. Zoranić sumnja da je Jolović snimak sa nadzornih kamera dostavio srpskim medijima - preneo je tada portal „Saznajemo“, pozivajući se na policijske izvore.

Srđan Jolović u izjavi za „Alo!“kaže da tužilaštvo pokušava da zataška ovaj slučaj i da ga gurne što dalje od očiju medija i javnosti.

- Ovo je bio napad na moju imovinu i porodicu. Napadač je verovatno hteo da zaplaši Srbe, pokazujući im šta sve može da im se desi. Većina ljudi je zgrožena, ali ima i onih koji navijaju i podržavaju bombaša. Samo je jedan lokalni portal objavio šta se dogodilo. Mislim da će se pritisci te političko-kriminalne organizaci­je, koja je pod plaštom jedne lokalne partije, nastaviti, ali nadam se da će policija rešiti slučaj - kaže Jolović i poručuje da će pravdu isterati do kraja jer se nikome nije zamerio.

 ??  ?? Na snimku se ne vidi glava napadača
Na snimku se ne vidi glava napadača
 ??  ?? Trenutak kada je
vatra zahvatila i piromana
Trenutak kada je vatra zahvatila i piromana
 ??  ?? Plamen progutao automobil i zahvatio kuću
Plamen progutao automobil i zahvatio kuću
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia