Alo!

I taksisti oduvali Boška!

Boško Obradović, lider Dveri ispao smešan u pokušaju da naudi režimu

-

Boško pozvao taksiste da mu pomognu da sruši režim, oni ga oduvali... Boško Obradović, lider Dveri, svestan da SZS-U rušenje vlasti ne ide baš od ruke, u pomoć je juče pozvao taksiste, koji ovih dana protestuju iz sasvim drugih razloga. Obradović im je dao precizna uputstva šta da urade kako bi svrgli ovu vlast i garanciju da im za to treba svega 24 sata...

- Poštovani taksisti u protestu, da li je vaš problem Ana Brnabić i Vlada Srbije? Zašto onda blokirate Beograđane i druge građane Srbije u Beogradu? Ponavljam predlog da okružite Vladu, Predsedniš­tvo i Skupštinu 24 sata da niko ne može ni da uđe, ni da izađe - i vlast mora pasti - napisao je Obradović.

Aleksandar Bijelić, predsednik Udruženja taksista Srbije, za „Alo!“kaže da Obradoviće­vu poruku nisu ni pročitali, ali i da im ne pada na pamet da ga poslušaju. Potom je lidera Dveri podsetio da taksisti uopšte nemaju nameru da ruše premijerku i predsednik­a, nego da ukažu vlastima na nelojalnu konkurenci­ju...

- Mi nismo politički aktivisti, ne bavimo se politikom, niti nam je cilj da rušimo režim. Naš cilj je da se izborimo da se zakon poštuje. Ne pada nam na pamet da se bavimo politikom jer smo pre svega preduzetni­ci - poručio je Bijelić za naš list.

I građani su juče bili šokirani Boškovim predlogom, pa su mu na Tviteru postavljal­i pitanja poput: „Ne razumem, ako mislite da tako može da padne Vlada, zašto onda to vi ne uradite?“.

- Da li je Boško ikada dao neko pametno rešenje? „Genijalac“nikad da pokaže da ima neku ideju, a da to nije nasilje - takođe je jedan od komentara.

 ??  ?? Taksisti poručili Obradoviću da njih politika ne zanima
Taksisti poručili Obradoviću da njih politika ne zanima
 ??  ?? Zašto me niko ne sluša: Boško
Zašto me niko ne sluša: Boško

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia