Alo!

Matorcu podvela ćerku da seksom prebije dug!

-

Žena monstrum! Anica B. (40) iz Niša uhapšena je zbog sumnje da je svom bivšem ljubavniku (53) podvela ćerku I. B. (17), dok je sina (12) terala da radi u njegovom luna-parku da bi na taj način vratila dugove!

Kako saznajemo, Anica se tereti da je ćerku odvela kod Branislava M. iz Pirota, sa kojim se neko vreme zabavljala.

- Dok su bili u vezi, Anica je od Branislava pozajmljiv­ala novac. Dug je počeo da raste, a ona nije mogla da ga vrati. Došla je na ideju da mu „da“ćerku od 17 godina za seks i da tako prebije dug. Odvela je ćerkicu kod njega, ali se devojčica, navodno, otimala, pa nisu imali seksualni odnos - navodi izvor blizak istrazi i dodaje da je devojčica posle toga sve rekla ocu.

- Otac je u besu odmah pozvao policiju. Anica je uhapšena pre nekoliko dana, dok je Branislav juče završio iza rešetaka. Utvrđuje se da li je imao seksualni odnos sa devojčicom - kaže naš sagovornik.

Međutim, to nije kraj strahotama. Anica je kod bivšeg ljubavnika slala i sina, koji je radio u njegovom luna-parku.

- Dečak je prodavao karte i čistio luna-park da bi na taj način otplatio majčin dug - kaže naš izvor blizak istrazi i dodaje da je Više javno tužilaštvo u Nišu nesavesnoj majci odredilo pritvor.

Ovaj nije usamljen slučaj. Pre nekoliko meseci, u Velikom Gradištu je uhapšena Vesna M. (43) zbog sumnje da je podvodila ćerku (13) odraslim muškarcima za 500 dinara. Uhapšen je i njen bivši dečko, koji joj je navodno pomagao u tome, a sumnja se i da je imao seksualne odnose sa devojčicom. Vesna je devojčicu „pripremala“za prostituci­ju, uz izgovor „da to svi rade“i da u tome nema ničeg lošeg.

- Vesna je pronalazil­a mušterije i uzimala novac. Cena je bila od 500 do 600 dinara. Vesna je brinula o smeštaju i čuvala stražu. Rođeno dete je podvodila u nekim ruševinama ili napuštenim objektima - ispričao je tada izvor. N. G. - E. S.

DEVOJČICA POSLE INCIDENTA sve rekla ocu, a on je u besu odmah pozvao policiju

ISTRAGA

Anica je kod istog muškarca slala i sina, koga je on izrabljiva­o za rad u njegovom luna-parku

ISTRAGA

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia